CITROËN SKABER FREMTIDENS MOBILITET

02 april 2019

Helt fra mærkets begyndelse har ideologien været at skabe mobilitet til alle. Uden nogen form for frygt for at være anderledes og turde træde uden for konventionernes faste rytme. Tværtimod, så var ideologien netop ikke, at skabe det, som man selv drømte om at producere. Men at producere det, som befolkningen havde behov for og drømte om… eller måske ikke engang turde drømme om, eller viste ville være muligt at drømme om. Dette var Citroën. Og det er – her 100 år efter – stadig Citroën.

Citroën er tro mod ideologien og ønsker i forbindelse med fejringen af, at mærket i år runder de 100 år tydeligt at vise vejen for fremtidens transport. Citroën tror på frihed. Frihed til at vælge de bedste løsninger for individet med mest mulig komfort og ”pease of mind”. Dette er tydeligt i begge de 2 mobilitets objekter, der på hver deres måde giver kunderne mulighed for ultimativ mobilitetsfrihed men på bedst tænkelige måde. Modsat, den lille og urbane Ami One, der havde verdenspremiere på Geneve Motor Show, så er denne 19_19 CONCEPT Citroëns version af ultra-komfortabel og udvidet mobilitet væk fra byerne. 

 

19_19 Concept er et sandt manifest, der skal visualisere mærkets tanker for fremtidens mobilitet, der er ret utraditionelle set med automotive-øjne. Det teknologisk aerodynamiske objekt ligner intet andet vi før har set i bilindustrien…i hvert fald ikke i nyere tid…for ser man godt efter, så er der stærke referencer til historieske og ikoniske racerbiler, der også havde fundet inspiration i flyindustrien. Med en klar bevidsthed om, at vores fremtid hele tiden efterspørger mere, forlanger mere, efterlader mere og flere indtryk er det med denne Citroën 19_19 ønsket at give det ultimative modspil med et design, der på alle måder skal skabe komfort og ro for alle passagerer, som Citroën er eksperter i. Kombineret teknologier, der uden brug af konventionelle drivmidler, gør det muligt at rejse helt op til 800 km. Sammen med de velkendte Progressive Hydraulic Cushions® der giver følelsen af det magiske tæppe og fineste kombination med autonomous kørsel, så giver dette objekt en helt ny oplevelse af mobilitet og bilkørsel.