INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

OBS!
Pga. COVID 19 oplever vi i øjeblikket et ekstra stort pres, og dermed længere ventetid, på vores telefoner.
Ved ønske om booking på vores værksteder opfordrer vi til at benytte vores ONLINE-BOOKING HER.
Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os via email eller benytte vores KONTAKTFORMULAR HER.

Bilhuset Elmer Amager20355

Om Bilhuset Elmer

3 BILHUSE - MANGE STÆRKE BILMÆRKER
Bilhuset Elmer består i dag af 3 topmoderne bilhuse, fordelt geografisk på Amager, i Helsingør, og på Bornholm. Vi er autoriseret forhandler og værksted for: Ford - Mazda - Kia -  Suzuki  og Aiways. Derudover også autoriseret værksted for Citroën, Peugeot, Opel og Chevrolet, fordelt på vores 3 bilhuse. 

Det har altid været et grundlæggende mål, at være en solid og stærk partner på bilmarkedet. I det daglige samarbejde mellem alle vores bilhuse, værksteder og afdelinger, står Biluset Elmer i dag stærkere for alle vores kunder og samarbejdspartnere. Vi kan levere autoriseret salg og service i et bredt udvalg af stærke bilmærker, og med fokus på de aktuelle behov og ønsker, kan vi med garanti levere de gode biloplevelser.

Privatlivspolitik
Bilhuset Elmers privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Denne Privatlivspolitik gælder for alle de persondata, som Bilhuset indsamler, opbevarer, videresender, deler eller sletter vedr. kunder, jobansøgere, samarbejdspartnere og leverandører.

Klik her hvis du ønsker, at læse mere om vores privatlivspolitik.

BILHUSET ELMER AMAGER
I 2006, kunne vi indvie de helt nye faciliteter på Kirstinehøj 66, 2770 Kastrup.

Bilhuset Elmer på Amager er autoriseret forhandler og værksted for Mazda, Suzuki og Aiways. Derudover også autoriseret værksted for Citroën. Forretningen har 3.368 kvm. under taget og beskæftiger 42 dygtige medarbejdere der sælger 1.200 biler årligt og omsætter for ca. 150 mio. kr.

Lige meget om det er Mazda, Suzuki eller Aiways du er forelsket i - så kan vi hjælpe dig på vej mod bilen i dit liv.

Vores professionelle og kompetente bilrådgivere står altid parat til at give dig den bedste rådgivning.

BILHUSET ELMER BORNHOLM
I 2012 køber Mogens Elmer A/S aktiemajoriteten i det daværende Bilhuset Bornholm A/S – nu omdøbt til Bilhuset Elmer A/S. Forretningen i Rønne er blevet moderniseret og udvidet med over 500 m2 salgsareal, som blev taget i brug i januar 2014.

Hos Bilhuset Elmer i Rønne er vi autoriseret forhandler for Ford, Kia og Suzuki. Derudover også autoriseret værksted for Citroën, Opel,  Peugeot og Mazda. Vi har et stort moderne værksted, reservedelslager og klargøringscenter. Alt er nu samlet på adressen Åkirkebyvej 51, 3700 Rønne. Vi sælger hver tredje nye bil på Bornholm og i alt bliver det derfor til et årligt salg på 500 biler og en årlig omsætning på ca. 70 mio. kr. Forretningen beskæftiger 22 dygtige medarbejdere.

BILHUSET ELMER HELSINGØR
I 2017 flyttede Bilhuset Elmer ind i Nordsjællands flotteste (og største) bilhus på H C Ørsteds Vej 10 i Helsingør.

Bilhuset Elmer  i Helsingør er i dag autoriseret forhandler og værksted for Ford, Kia og Mazda. Derudover også autoriseret værksted for Peugeot og Chevrolet. Vi er i dag mere end 40 dygtige medarbejdere, som alle står klar til at yde den bedste service og sørge for at du får den gode biloplevelse hos Bilhuset Elmer.

I det store flotte showroom kan du opleve et komplet udvalg af biler fra Ford, Mazda og Kia. Du kan selvfølgelig altid bestille en prøvetur i din favorit-model og nyde en god biloplevelse i det smukke Nordsjælland.