Kia åbent hus 16.-17. november - SPAR EKSEMPELVIS 50.000,- PÅ UDSTYR I KIAS POPULÆRE SPORTAGE

15 november 2019

KIA på Bornholm og i Helsingør afholder SUV-dage med Åbent Hus-arrangement den 16. – 17. november.

Her kan man eksempelvis prøve en tur i den rummelige Sportage, der er pakket med udstyr og forkæler med god kørekomfort og siddehøjde. Eller tag en tur i den attraktive Stonic, der byder på prisvindende design og femstjernet sikkerhed.

Du kan også møde det nyeste medlem af Ceed familien; XCeed, der er nomineret til Årets Bil i Danmark 2020. XCeed giver dig komforten fra en SUV og køreglæden fra en coupé.

Du kan også stifte bekendtskab med den kraftfulde Sorento med plads til den store familie – og mulighed for at trække helt op til 2.500 kg.

Spar kr. 49.990,- på ekstraudstyr til en KIA Sportage Vision model

Sportage er KIAs populære C-SUV model, som kendetegnes ved sit dynamiske og dristige SUV-design og et raffineret interiør. KIA Sportage er både rummelig og fleksibel og fås fra kr. 279.999,- inkl. leveringsomkostninger.

Lige nu er der mange penge at spare på lækkert komfortudstyr. Og det er altså bare en fornøjelse at kunne tænde for rat-varmen i bilen en kold vintermorgen. Varmen kommer omgående og er en perfekt start indtil bilen og sæderne er blevet varmet op. Det samme med opvarmning af vinduesviskerne! Har vi ikke alle prøvet at viske forruden ren med to istapper, der bare skraber hen over forruden?

Den samlede Collection udstyrspakke indeholder udstyr for 79.988,- kr., men kunden skal kun have 29.998 kr. op af lommen – altså sparer man hele 49.990,- kr.

Udstyrspakken indeholder 2-zoners klimaanlæg, aut. anti-dug funktion, aut. nedblændeligt bakspejl, regnsensor, 19” alufælge, tagræling, sædevarme foran og i bag, tågelygter foran, mørktonede ruder, stænklapper foran og i bag, del-lædersæder, elektronisk lændestøtte i førersædet, højdejusterbart passagersæde, varme i rattet, USB lader i bag, deluxe indstigningslister, satin krom dørhåndtag indvendigt, kromindlæg i dørhåndtag udvendigt, high glossy sort kølergrill, forrude med opvarmning af vinduesviskere, elektronisk P-bremse og parkeringssensor i bag. (se Sportage modelprogrammet her).

Spar kr. 45.478,- på ekstraudstyr til en KIA Stonic Vision model

Særligt salget af de mindre SUV'er er steget i takt med at flere og flere nye modeller er kommet til. Her er KIA naturligvis også repræsenteret i form af den smarte Stonic, som tilbydes i et væld af farvekombinationer, som gør det muligt at ”designe” sin egen personlige udgave af modellen.

KIA Stonic Vision fås fra 194.999,- kr., og lige nu kan man for den beskedne sum af 19.999,- kr. få en Edition Plus udstyrspakke til en værdi af kr. 65.477,-.

Pakken indeholder 17” alufælge, klima-anlæg, mørktonede ruder, diskanthøjtalere, aut. nedblændeligt bakspejl, skydbart armlæn ml. forsæder, USB lader i bag, satin krom dørhåndtag indvendigt, high glossy sorte detaljer v. touchskærm, læderrat og lædergearknob, sædevarme foran, lys v. makeupspejle, varme i rattet, 7” touchskærm m. navigation og Tom TomLive Services, Dab+ radio, LED baglygter, LED blinklys, foldbare sidespejle, elruder i bag, bakkamera, parkeringssensor i bag, regnsensor, high glossy sort kølergrill, satin kromliste omkring kølergrill og krom rudeliste (se Stonic modelprogrammet her).