Ny Ford Ranger med kraftfuld V6-motor

24 november 2021

Ventetiden er endelig forbi. Nu afsløres den nye Ford Ranger, der med sine nye V6-motorer er mere kraftfuld end nogensinde før. Den seje og hårdføre pickup er blevet udviklet i tæt samarbejde med kunder verden over, og den er det oplagte valg, uanset om den anvendes til arbejde, familieliv eller eventyr.

- Ranger har altid været en pålidelig pickup for alt fra virksomhedsejere, landmænd, familier, de eventyrlystne, redningstjenester og mange andre brugere i de mere end 180 markeder rundt om i verden. Med den nye Ranger leverer vi ikke bare et produkt, som vores kunder vil elske, men vi leverer også en oplevelse, der vil hjælpe os med at opbygge stærke og varige relationer med kunderne. Ranger er den mellemstore pickup, som folk vil ønske at eje og opleve, siger Jim Farley, CEO, Ford Motor Company.

Fords europæiske kunder kan bestille den nye Ranger i slutningen af 2022, men de første leveringer kan forventes i begyndelsen af 2023. Den nuværende Ranger er markedsleder i segmentet på europæisk plan.......   ---> LÆS MERE HER