Bilhuset Elmer opruster og udbygger samarbejdet med KIA

12 januar 2024

Bilhuset Elmer opruster og udbygger samarbejdet med KIA.

For at styrke aktiviteterne og positionen i markedet, har Bilhuset Elmer valgt at udbygge det gode samarbejdet med KIA. Bilhuset Elmer bliver således autoriseret forhandler og værksted for KIA på Amager fra begyndelsen af 2024.

Det giver rigtig god mening for os, at opskalere samarbejdet med KIA, som vi allerede har fornøjelsen af i Helsingør og på Bornholm. Vi glæder os til at videreføre den autoriserede forhandling og service på Amager.

Kia er meget langt i elektrificeringen af deres bilflåde. Med KIA nu i alle vores forretninger, kigger vi positivt ind i fremtiden, hvor el-biler og Kias EV-serie kommer til at fylde mere og mere i den danske bilpark.

Bilhuset Elmer vil fortsat være autoriseret forhandler og værksted for mærkerne Ford, Mazda, Kia, Suzuki og Aiways samt servicepartner for Citroën, Peugeot og Opel på de samme lokationer som hidtil. Derudover vil Bilhuset Elmer fortsætte med sælge et bredt udvalg af nyere brugte kvalitetsbiler som altid.

I forbindelse med den nye mærkestrategi, er det samtidig besluttet at opruster i forretningen på Bornholm, hvor Bilhuset Elmer fremadrettet vil drive salg og service af rigtig mange stærke bilmærker, tillige med salg og service af nyere brugte biler. Derfor har vi netop igangsat en søgning efter en filialchef, som skal stå i spidsen for at fastholde Bilhuset Elmer, som det førende bilhus på Bornholm. Bornholm er Danmarks grønne ø, og vi ser et stort potentiale med udbredelsen af især de mange spændende elbiler på øen. Vi glæder os samtidig også over tilliden og udbygningen af samarbejdet med Kia på ”vores anden skønne ø” Amager og nye muligheder i Helsingør.

Bilhuset Elmer ser frem til at deltage aktivt i den rivende udvikling bilbranchen gennemgår disse år.  Vores dygtige medarbejdere står som altid klar til at yde en god og nærværende kundeoplevelse i vores forretninger på Amager i Helsingør og på Bornholm.