Kia annoncerer fremtidens PBV-strategi og model line-up på CES 2024

02 januar 2024

Kia annoncerer, at de vil redefinere begrebet purpose-built vehicle (PBV) som ”Platform Beyond Vehicle” og officielt lancere sin globale PBV-forretningsstrategi ved CES 2024 i Las Vegas. Mærket er klar til at introducere sin fremtidige PBV-produktlinje og forretningsvision sammen med præsentationen af adskillige PBV-konceptmodeller. Kia PBV er en "Total Mobility Solution", der kombinerer egnede elbiler med avancerede softwareløsninger, der åbner døren til nye forretningsområder og livsstile.

Kia markerer sin første tilstedeværelse på CES i fem år, ved at præsentere mærkets fremtidige PBV-forretningsstrategi og vision for fremtiden, herunder dedikeret hardware såsom Easy Swap og Dynamic Hybrid modulariseringsteknologier, digitale løsninger udviklet under Hyundai Motor Groups avancerede softwarefunktioner og planer for global partnerskabsintegration. Kia er bredt repræsenteret på messen fra den 9. til den 12. januar 2024 - både med en indendørs PBV-udstilling i LVCC West Hall og en udendørs EV-udstilling på LVCC Central Plaza.

PBV-udstillingen vil byde på fem konceptmodeller, herunder mærkets første PBV, der er planlagt til masseproduktion fra 2025, en række eksklusive PBV-teknologier og en PBV-dedikeret præsentation, der fremhæver virksomhedens softwaredefinerede udviklingsstrategi og planer for partnerskabsintegration.

Mærkets EV-udstilling vil introducere Kias vision om ”EVs for All” ved at vise EV3- og EV4-konceptmodellerne sammen med EV9 og EV6 GT, samtidig med at de viser de mange livsstilsfordele, kunderne kan nyde godt af fra Kias hurtigt voksende EV-program.

Kias CES 2024-pressekonference afholdes på hotel Mandalay Bay kl. 15:00 (PST) mandag den 8. januar og vil blive livestreamet på www.kia.com.