Fords første Performance-SUV i Europa: Her er den nye Puma ST

01 oktober 2020

Ford løfter sløret for den splinternye Ford Puma ST. Modellen bringer for første gang nogensinde Ford Performances berømte og knivskarpe køredynamik til den kompakte SUV-klasse i Europa.

Den nye Puma ST kombinerer en bred vifte af Ford Performances kompromisløse sportsteknologier med den komfort og de praktiske egenskaber, som den almindelige Ford Puma er blevet synonym med. 

Et køreprogram til hvert humør

Nøglen til Puma ST’s bredtfavnende praktiske egenskaber ligger i dens køreprogrammer (Drive Modes), der indstiller bilens køredynamik alt efter behov, humør og køreforhold.

Udvalget af køreprogrammer spænder fra Track til nyheden Eco, der for første gang fås i en af Fords ST-modeller. Køreprogrammerne inkluderer:

  • Normal, der er til almindelig kørsel. Her er trækkontrol, elektronisk stabilitetsstyring (ESC), aktiv udstødningsventil og elektrisk servostyring (EPAS) konfigureret til at give naturlig respons.
  • Eco, der konfigurerer gasreponsen til at give maksimal brændstofeffektivitet.
  • Sport, der gør motorens opsætning og gaspedalens respons skarpere, mens den elektriske servostyring giver mere feedback og skarpere styring. Samtidig forstærkes den ægte lyd fra motoren og udstødningen i både Sport og Track. Sport-indstillingen kan aktiveres med et enkelt tryk på en knap på rattet.
  • Track, der konfigurerer samtlige køreindstillinger til at give den mest sportslige køredynamik overhovedet – fx hvis man vil opnå den hurtigst mulige omgang på racerbanen. 

    Læs mere om Ford Puma ST her

    Se mere om Ford Puma og modeller her