DEN NYE MAZDA MX-30

10 november 2019

DEN NYE MAZDA MX-30

VORES FØRSTE HELT ELEKTRISKE BIL
Træd ind i et rummeligt og smukt udformet interiør. Oplev køreegenskaber og stabilitet, som kun Mazda kan præstere. Nå hurtigt og sikkert frem, uanset hvor dit daglige liv tager dig hen – arbejde, familie, venner, fitness. Det elektriske SUV-alternativ for dem, der er forud for deres tid.

OPLAD DEN SOM DU VIL
Bilens indbyggede lader er på 6,6 kW og understøtter ladning med Type 2-kontakt for normal ladning og CCS for hurtigladning. Mazda MX-30 kan hurtiglades med en effekt op til 50 kW. Det betyder, at batteriet kan hurtiglades op til ca. 80% på 30-40 minutter. Man kan med fordel få installeret en hjemmelader, hvis man har mulighed for det. På den måde kan man lade bilen op, mens man få en god nats søvn.

DEN HELT NYE, HELT ELEKTRISKE MAZDA
Mazda baner vejen for en helt ny oplevelse – en helt elektrisk bil med et menneskeligt præg. Med et gennemtænkt design og en udpræget køredynamik har den både udseende og præstationer som en rigtig Mazda. En elbil designet til at imødekomme dine behov med rummelighed og rækkevidde til at fungere som en pålidelig ledsager i hverdagen.

Se mere her