Stopper med salget af nye Citroën, Peugeot og Opel biler

28 december 2023

Kære kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Det nye år nærmer sig, og med det kommer nye udfordringer og muligheder for Bilhuset Elmer. Bilbranchen gennemgår en betydelig udvikling på alle fronter, hvilket medfører markante ændringer i strukturer og samarbejdsrelationer mellem bilmærker, importører og forhandlere. Bilfabrikkernes krav til omfattende investeringer til indretning, skilte og andre faciliteter er blevet en realitet.

Bilhuset Elmer har, trods mange års vellykket forhandling af Citroën og senest Peugeot og Opel, valgt ikke at imødekomme disse krav.

Det betyder, at vi stopper med salget af nye Citroën, Peugeot og Opel biler fra den 1. januar 2024. Det er vigtigt at understrege, at dette kun påvirker salget af nye biler, da Bilhuset Elmer fortsat vil være autoriseret serviceværksted for Citroën, Peugeot og Opel på vores nuværende lokaliteter.

Som kunde hos Bilhuset Elmer vil du ikke komme til at opleve nogen forskel, da du stadig vil blive mødt af de samme dygtige medarbejdere som du kender, med samme høje faglighed og kvalitet.

Du kan nemt booke tid til service her: https://www.bilhusetelmer.dk/kontakt/book-service/

Bilhuset Elmer vil fortsat være autoriseret forhandler af nye biler med mærkerne Ford, Mazda, Kia, Suzuki og Aiways på de samme lokationer som altid. Derudover vil vi fortsætte med sælge et bredt udvalg af nyere kvalitetsbiler som altid – og deriblandt også nyere modeller fra Citroën, Peugeot og Opel.

Uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt bil, kan du se alle vores online her:
https://www.bilhusetelmer.dk/biler-til-salg/

Bilhuset Elmer ser frem til et fantastisk nyt år i 2024, hvor vi fortsat vil levere den bedst mulige service. Vi arbejder hårdt for at give dig en positiv oplevelse både i vores butikker og på vores værksteder.

Vi ønsker dig og dine nærmeste en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

På gensyn i 2024!