FORD KUGA PLUG-IN HYBRID SIDDER TUNGT PÅ FØRSTEPLADSEN DET SAMME GØR FORD TRANSIT CUSTOM

03 januar 2024

Ford Kuga - mest solgte plug-in hybrid i Danmark

Læs mere om Ford Kuga her:  https://www.ford-bilhusetelmer.dk/produkt/77/ford-kuga

Ford springer ind i 2024 med gode nyheder fra det forgangne år. For fjerde år i træk er Ford Kuga den mest solgte plug-in hybrid i Danmark med flere tusinde biler ned til feltets nummer to, mens varebilerne Ford Transit Custom og E-Transit også ligger på en flot førsteplads i deres respektive segmenter.

Danskerne er stadig vilde med Ford Kuga Plug-In Hybrid. Igen i år er den populære plug-in hybrid en soleklar nummer et på listen over de mest solgte plug-in hybrider i 2023. Det viser de nyeste tal fra bilstatistik.dk.Der blev solgt 4.548 enheder af den populære plug-in hybrid sidste år, hvilket er mere end 3.600 enheder ned til feltets nummer to. Ford Kuga er ikke bare den mest solgte plug-in hybrid i 2023. Den er samtidig den tredje mest solgte bil i totalmarkedet på tværs af alle segmenter med i alt 4.678 solgte enheder.

At Ford Kuga Plug-In Hybrid endnu en gang placerer sig i toppen af danskernes foretrukne biler, skal ses efter endnu et turbulent år i bilbranchen, hvor særligt markedet for elbiler har udviklet sig med rekordfart.

- Vi er meget stolte af at have fastholdt vores position i så udfordrende et marked. Der er ingen tvivl om, at det danske bilmarked gennemgår en kæmpe udvikling i disse år, hvor vi bevæger os væk fra de konventionelle diesel- og benzinbiler og over til de elektrificerede modeller. Her er Ford Kuga fortsat det oplagte valg for de danskere, der ønsker at blive trygge ved at køre på el, inden de tager det endelig spring over i en 100 % elektrisk bil - siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

Med Ford Kuga Plug-In Hybrid har du mulighed for selv at vælge, om du vil køre på benzin, strøm eller en kombination af begge. Med en elektrisk rækkevidde på op til 66 km (WLTP) får du både erfaring med opladning og selvfølgelig elektrisk kørsel, der ikke bare giver lydløs kørsel og et hurtigt optræk, men også en brændstoføkonomisk fordel.

- Vi kigger tilbage på et 2023, hvor markedet for elbiler har udviklet sig eksplosivt. Danskerne har virkelig fået øjnene op for fordelen ved at køre på el, og det mærker vi i høj grad - siger Frank Skjærbæk.

Du kan også køre Ford Kuga

I de kommende to weekender holder Fords forhandlere nytårskur med skarpe priser på flere modeller. Ønsker du at købe eller privatlease Ford Kuga Plug-In Hybrid i forbindelse med Fords nytårskur, får du den lækre SUV sammen med seks måneders ubegrænset opladning med Clever.

Ford Kuga PHEV kan blive din fra 324.600 kr.

Læs mere om Ford Kuga her:  https://www.ford-bilhusetelmer.dk/produkt/77/ford-kuga

 

Markedsleder på varebiler 10 år i træk

Læs mere om Ford Transit Custom her: https://www.ford-bilhusetelmer.dk/produkt/65/ford-transit-custom

Ford og varebiler hænger uløseligt sammen. Med 3.109 solgte enheder er Ford Transit Custom igen-igen den ubesejrede markedsleder på varebiler i 2023,viser de seneste tal fra bilstatistik.dk.

- Vi er utrolig glade for, at vi formår at fastholde vores position som markedsleder. Det er en stor bedrift, som ikke var lykkes uden vores Transit Erhvervscentre, der hver dag gør et kæmpe stykke arbejde - siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles.

Det er ikke kun danskerne der er vilde med kongen af varebiler. Fords nye generation af Transit Custom er også for nylig blevet hyldet med flotte priser både herhjemme, men også internationalt, hvor den vandt den prestigefyldte titel som ’International Van of The Year’.

Transit Custom er ikke den eneste af Fords varebiler, der har fundet vej til toppen af salgslisterne sidste år. Den elektriske E-Transit har også indtaget en flot førsteplads som den mest solgte elektriske varebil i 2-ton segmentet i 2023 med en markedsandel på 73,11 procent

Ford Transit Custom er også blandt de mest solgte modeller i Danmark 2023 på tværs af varebiler og personbiler. Her lyser Ford Transit Custom op som eneste varebil i totalmarkedets top 10 som Danmarks femte mest solgte bil i 2023

Læs mere om Ford Transit Custom her: https://www.ford-bilhusetelmer.dk/produkt/65/ford-transit-custom