Ny Peugeot 208

26 januar 2020

Lavere, bredere og længere end sin forgænger med et futuristisk design, der er stramt og atletisk – og samtidig præget af bløde kurver og detaljer. Kvaliteten er gennemført, udstyrsniveauet overraskende højt og både brændstofforbrug og CO2-udledning markant reduceret.

Den nye Peugeot 208 er skarp som aldrig før - og mere end klar til at møde fremtiden.

Ny Peugeot 208 har et ungt og sportsligt look. I kabinen finder man det originale Peugeot i-Cockpit® 3D. Og ikke mindst er der frit valg mellem benzin-, diesel- og el-motor.

Ny PEUGEOT 208 har en stærk personlighed, som ses ved første øjekast. Den lave silhuet, den lange motorhjelm og de sensuelle kurver afslører en forførende, sportslig karakter. Med sine livlige og originale farver gør ny 208 sig virkelig bemærket! Den stærke karakter understreges af Black Diamond tageti, skærmforøgerne, rudeskrabelisterne i sort højglansiog de diamantslebne fælge med indlæg.

Ny 208 er bygget på den nye CMP/eCMPimodulplatform, der giver mulighed for at vælge mellem benzin-, diesel- eller el-motor uden at gå på kompromis. Optimeret vejgreb, manøvredygtighed, støj- og varmekomfort, samt vægtreduktionen medvirker til at begrænse CO2 udledningen og sikre dig en intens køreoplevelse!

e-208 nyder godt af eCMP platformens avancerede teknikker, der sikrer en optimal opbygning, med samme kørestilling og samme rummelighed i både kabine og bagi som i biler med forbrændingsmotor.

Se mere om den nye Peugeot 208 her