DEN NYE MAZDA3

02 april 2019

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler af Mazda på Amager og i Helsingør.

Vi kan nu byde på fantastiske køreoplevelser med den helt nye Mazda3, som fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning.


PIR­RER ALLE DINE SANSER, AL­LEREDE IN­DEN DU STARTER MOTOREN

Den nye Mazda3 er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille. Kodo-designet har udviklet sig. Ved at fjerne forstyrrelser og skabe en ren og enkel karosseriform, har hver kontur og linje fået mere vægt og betydning. Lys og skygger skifter, og refleksionerne i lakken løber hen over karrosseriet og efterlader et stærkt indtryk af liv og bevægelse.


Nyd det intensiverede Jinba Ittai-bånd til bilen samt forrygende styreegenskaber og køredynamik i kraft af den nyeste Skyactiv-konstruktion.


Det nye karrosseri leverer større stabilitet og effektiv energioverførsel. Linjerne fra for til bag underbygger bilens vertikale styrke. Betjeningen af bilen føles intuitiv og effektiv. 


SKYACTIVE MOTORER

Vælg den nye Skyactiv-G 2,0-liters motor, nu med ekstra kraft, cylinderdeaktivering og et MILD-hydrid-system, som leverer højere ydeevne og fremragende effektivitet. Skyactiv-D 1,8-liters motoren har endnu lavere emissioner og en livlig reaktionsevne.

Takket være Mazdas innovative og ansvarlige motorteknologi kan du gå fremtiden i møde uden bekymring. Mazdas motorer overholder allerede EURO 6d-Temp.