FORD INDTAGER 1. OG 2. PLADSEN OVER MEST SOLGTE BILER I DANMARK I 2022

08 januar 2023

Ford har fået en forrygende start på 2023 med nyheden om hele to modeller i top tre over de mest solgte biler i 2022. Fords varebil, Transit Custom, har på imponerende vis givet personbilerne baghjul og er Danmarks mest solgte bil i 2022, mens Ford Kuga følger lige efter på en flot andenplads.

For niende år i træk er Ford markedsleder på varebiler, og Ford Transit Custom har ikke bare givet de konkurrerende varebiler baghjul – også personbilerne må se sig slået af den populære varebil. Med 4.271 solgte enheder er Transit Custom Danmarks mest solgte bil i 2022 i totalmarkedet på tværs af alle segmenter. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk2.

I samme top tre over de mest solgte biler i totalmarkedet finder man Ford Kuga på en flot andenplads med hele 4.080 solgte enheder. Dermed dominerer Ford igen i år top tre over mest solgte biler. 

Danmarks mest solgte plug-in hybrid for tredje år i træk

Ford Kuga har ikke blot placeret sig solidt på andenpladsen i totalmarkedet. Kuga er samtidig en soleklar nr. 1, når det kommer til mest solgte plug-in hybrid i Danmark. Her troner Ford Kuga på førstepladsen med hele 3.356 solgte enheder som rene plug-in hybrid, med hele 2.191 enheder ned til andenpladsen (2. plads på 1.165 solgte enheder)

Det er tredje år i træk, at Ford Kuga Plug-in Hybrid kan bryste sig af den flotte titel. I den periode er der solgt knap 14.000 enheder af den populære plug-in hybrid. Markedet for plug-in hybrider, og ikke mindst elbiler, har udviklet sig med rekordfart gennem de tre år, og det samme har det stadig voksende udbud af elektrificerede biler.

Danmarks mest solgte bil i 2022 er en varebil

Varebiler og Ford hænger uløseligt sammen. Med 4.271 solgte enheder er Ford Transit Custom igen den ubesejrede markedsleder på varebiler i 2022. For niende år i træk har Ford solgt flest varebiler på året, men tallene adskiller sig alligevel fra tidligere år. Ford Transit Custom er ikke bare den mest solgte varebil, men den er også den mest solgte bil i Danmark på tværs af både varebiler og personbiler (inklusiv Kombi og Tourneo 1. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk2.

- Vi kunne næppe have ønsket os en bedre afslutning på 2022. Vores forhandlere og Transit Erhvervscentre har knoklet benhårdt i et år, hvor hele branchen har været udfordret. De flotte tal er et kæmpe klap på skulderen, men også en god indikation af, hvad det betyder at have det rigtige produkt i det rigtige marked, siger siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles.

LÆSE HELE ARTIKLEN HER

 

Ford starter 2023 med måske Danmarks bedste leasingtilbud

Men allerede nu disker Ford op med, hvad der ligner Danmarks bedste leasingtilbud på den populære SUV med plads til hele familien, Ford Kuga Plug-in Hybrid, som du kan se meget mere om lige her.
FORD KUGA PHEV PRIVATLEASING 0 KR. I UDBETALING