NY 100% ELEKTRISK FORD EXPLORER

05 juni 2023

NY 100 % ELEKTRISK EXPLORER

UDLEV EVENTYRET
Den ultimative 100 % elektriske SUV er klar til eventyr. Ikonisk design. Imponerende rækkevidde. Hurtig opladning. Overlegen komfort og næste generations konnektivitet. Explorer. Forny din opfattelse af eventyr. Forventet vejl. udsalgspris fra under 340.000 kr1).

Prøv vores medrivende virtuelle prøvetur. Skov, ørken eller sne: Du vælger eventyret.
Du kan se meget mere om den nye Ford Explorer lige her

Reserver din plads for at få eksklusiv adgang til at bestille den nye 100 % elektriske Explorer, når den lanceres senere i år, med de første leveringer i begyndelsen af 2024.

Forhåndsreserver din plads i køen til den nye 100 % elektriske Ford Explorer hos Bilhuset Elmers Ford afdelinger i Helsingør og på Bornholm. Ved at forhåndsreservere din plads får du adgang til tidlig bestilling af den nye Ford Explorer senere i år og vil være blandt de første der kan bestille den nye elbil. Forhåndsreservationen er uden binding og uden depositum og giver dig adgang og mulighed for at bestille modeller i et særligt tidsrum før der åbnes op for alle.

Ved at benytte nedenstående link, så vælger du os som din forhandler når du reserverer og vi vil være der for dig igennem hele processen.

Start forhåndsreservation hos Ford Helsingør her

Start forhåndsreservation hos Ford Bornholm her