Peugeot Grand Opening på Bornholm

01 marts 2020

Løven brøler igen

Bilhuset Elmer Bornholm har den store fornøjelse at indbyde såvel nye og gamle kunder til Peugeot Grand Opening og Åbent hus lørdag og søndag den 7. og 8. marts 2020, fra kl. 11-16

Her vil vi introducere den nye Crossover Peugeot 2008, som med sit flotte design, gode køreegenskaber og store rummelighed er et godt bud på Bornholmernes nye favoritbil.
Der vil ligeledes være mulighed for både at se og prøvekøre den nye lille frække Peugeot 208, eller den smukke familiebil Peugeot 508 SW Hybrid.

Samtidig byder vi velkommen til vores nye mekaniker og tekniske rådgiver på Peugeot, Steffen Hansen, som med sine 15 års erfaring med mærket, står klar til at booke service i hele weekenden og han kvitterer med en flaske rødvin til alle der booker service lørdag eller søndag. Med Steffens ankomst til Bilhuset Elmer introducerer vi samtidig det nyeste servicetiltag, nemlig videotjek på alle service der udføres på Peugeot biler for fremtiden.

Der vil ydermere være tegnekonkurrence for børnene, hvor der både lørdag og søndag trækkes en vinder af en elektrisk racerbane.

Vi byder på friske croissanter, kaffe og fransk stemning, så kom ind med hele familien og lad jer blive inspireret i Bilhuset Elmer Bornholm.


DANMARKSPREMIERE PÅ DEN HELT NYE PEUGEOT 2008 SUV

Se mere om den helt nye Peugeot 2008 SUV her