NY 100 % ELEKTRISK EXPLORER

10 december 2023

Den ultimative 100 % elektriske SUV er klar til eventyr. Ikonisk design. Imponerende rækkevidde. Hurtig opladning. Overlegen komfort og næste generations konnektivitet. Explorer. Forny din opfattelse af eventyr.

Forventet vejl. udsalgspris fra under 340.000 KR.
Vejledende udsalgspris – den endelige pris bekræftes senere. 

MELLEMSTOR ELBIL
Ford har lanceret en ny spændende mellemstor familiebil. Ford Explorer er ligesom Mustang Mach-E elektrisk, men forventes at have en startpris fra 340.000 kr. Med den nye Ford Explorer får du en kompakt og rummelig elbil. Bilens længde er 4,46 meter og set udefra har den et flot SUV design. Den nye elbil vil være tilgængelig i to udstyrvarianter Select og Premium.
SE MERE HER

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING
Vi kan ikke oplyse mere om rækkevidden eller batteristørrelsen på nuværende tidspunkt men vil offentliggøre disse så snart de officielle tal fra Ford kommer ud efter WLTP tests er gennemført. Opladningstiden er på nuværende tidspunkt sat til at du kan lade fra 10 % til 80 % på 25 minutter.
SE MERE HER

ET SPÆNDENDE INTERIØR
Ford Explorer byder bl.a. på en 15” justerbar SYNC Move touchskærm som skjuler et opbevaringsrum bagved, en 17 liter stor MegaConsole og avancerede førerassistanceteknologier. Du kan se frem til en masse spændende featurers med denne nye elbil.
SE MERE HER

 

Reserver din plads for at få eksklusiv adgang til at bestille den nye 100 % elektriske Explorer, når den lanceres senere i foråret 2024.
Du skal have en Ford-konto for at reservere din plads.

START FORHÅNDSRESERVATION HOS FORD HELSINGØR

START FORHÅNDSRESERVATION HOS FORD BORNHOLM