Ny Ford Mustang Mach-E – elbil til under 400.000 kroner

10 februar 2021

Fra marts går det løs, når Ford lancerer den nye fuldelektriske Mustang Mach-E med knivskarpe priser fra kun 399.900 kroner.

Den fuldt elektriske Mustang Mach-E er en unik SUV med rækkevidde på helt op til 610 km, mulighed for firehjulstræk, masser af rummelighed og avancerede teknologier, der løfter hele bruger- og køreoplevelsen til et nyt niveau. Den bringer kort sagt Mustang-navnet ind i fremtiden.

Attraktive danske priser fra bare 399.900 kr.

Og det bliver med knivskarpe danske priser, der starter fra bare 399.900 kr.*

Ford har gjort det såre simpelt. Springet mellem standard rækkevidde (Standard Range, SR) og udvidet rækkevidde (Long Range, LR) er blot 40.000 kr. Det samme gør sig gældende for prishoppet fra den baghjulstrukne variant (Rear-Wheel Drive, RWD) til firehjulstræk (All-Wheel Drive, AWD).

Mustang Mach-E SR RWD med 265 hk (198 kW) og rækkevidde på op til 440 km koster fra 399.900 kr.
Mustang Mach-E LR RWD med 289 hk (216 kW) og udvidet rækkevidde på op til 610 km koster fra 439.900 kr. Ford forventer, at denne model bliver den danske bestseller.
Mustang Mach-E SR AWD med 265 hk (198 kW) og rækkevidde på op til 400 km koster fra 439.900 kr.
Mustang Mach-E LR AWD med 346 hk (258 kW) og rækkevidde på op til 540 km koster fra 479.900 kr.

SR-varianten af Mustang Mach-E har 75,5 kWh litiumionbatteri med 288 celler, mens LR-varianten har 98,8 kWh litiumionbatteri med 376 celler. Begge varianter er avancerede batteriløsninger, der er udviklet med henblik på både at give bedst mulig kabineplads og optimal køredynamik takket være placeringen i undervognen mellem de to aksler, som giver et lavt tyngdepunkt.

Se mere om den nye Ford Mustang Mach-E her

Mustang Mach-E er toppet op med de nyeste teknologier og features. Af standardudstyr er der e-Latch-låsesystem med telefon som nøgle**, intelligent adaptiv fartpilot med Stop & Go og Lane Centering System, automatisk nødbremse (Pre-Collision) med kamera og radar, Lane Keeping System, Evasive Steering Assist, parkeringssensor for og bag, bakkamera, Blind Spot Information System (BLIS) med advarsel om krydsende trafik samt automatisk op- og nedblænding.

For de nævnte 40.000 kr. oveni for firehjulstrukne AWD-varianter får man yderligere standardudstyr, der tæller 19” alufælge, SENSICO-sæder med røde syninger, Mustang-inspirerede LED-forlygter, 8-vejs eljusterbare forsæder, sortlakerede detaljer, elfoldbare sidespejle, røde bremsekalibre, aluminiumspedaler og mørkt loftindtræk.

Alle varianter af Mustang Mach-E er som standard udstyret med tre unikke Drive Mode-køreprogrammer (Whisper, Active og Untamed). Køredynamikken og bilens undervogn er afstemt og tilpasset til hvert enkelt Drive Mode, så både styretøj, regenerering, belysning i kabinen, lyden og det digitale udtryk på skærmene skifter karakter alt efter køreprogram.

Teknologipakke og Teknologipakke+ som ekstraudstyr

Ønsker man hele viften af teknologier i Mustang Mach-E, tilbyder Ford flere forskellige teknologipakker som ekstraudstyr til skarpe priser.

Den første er Teknologipakken, som fås til både RWD- og AWD-varianter. Denne pakke fås til begge varianter og indeholder B&O-audio med 10 højtalere, håndfri bagklap, intelligent parkeringsassistent, 360 graders kamera og trafikskiltegenkendelse. Teknologipakken koster 24.560 kr. til begge varianter.***

Dertil tilbyder Ford også to forskellige Teknologipakke+. Begge pluspakker indeholder alt fra ovenstående Teknologipakke og indeholder derudover separat ekstraudstyr til RWD- og AWD-varianter.

Teknologipakke+ til RWD-varianter kommer med perforerede SENSICO-vinylsæder, 8-vejs justerbare forsæder, elfoldbare sidespejle og panoramatag. Teknologipakke+ til RWD-varianter koster 53.220 kr.***

Teknologipakke+ til AWD-varianter kommer med panoramatag.

Teknologipakke+ til AWD-varianter koster 36.840 kr.***

Se mere om den nye Ford Mustang Mach-E her