INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Vaerksted Helsingor 4

Hos Bilhuset Elmer i Helsingør er vi autoriseret værksted for Ford, Mazda, Kia og Chevrolet

Vores mekanikere er certificeret med mærke-specifikke kurser, så vi kender din bil og teknologien teknologi til bunds.
Hos os kan du være sikker på, at fabrikkernes reparations-forskrifter bliver nøje overholdt, så du er garanteret den korrekte service på din bil.

Når din bil bliver repareret eller serviceret korrekt på et autoriseret værksted kører den bedre i længere tid. Hos Bilhuset Elmer i Helsingør er vi eksperter i lige netop din bil. Vi stiller høje krav til både medarbejdere og udstyr. Vi forpligtede til at bruge originale reservedele, special-værktøj og nyeste teknologi.

Hos Bilhuset Elmer i Helsingør fuld udbytte af vores faglig ekspertise - og altid holdbare løsninger med i prisen. 

Herunder kan du også se lidt om hvad vi ellers tilbyder på vores værksted hos Bilhuset Elmer i Helsingør.

Hos Bilhuset Elmer anbefaler vi komplette vinterhjul fra Bridgestone.

Udvalg og prislister på komplette vinterhjul til: Ford, Mazda, Peugeot og KIA.
SE MERE HER

Bridgestone udvikler dæk med fokus på din sikkerhed. Uanset hvor du bor, uanset hvilken bil du kører i, har Bridgestone det rigtige dæk som hjælper dig og dine kære med at føle sig trygge på vejene. Bridgestone fulde sortiment af kvalitetsdæk leverer et enestående niveau af sikkerhed, tryghed og kontrol.

Ford 5+ basis-service
Fra 1.495,-

FORD MOTORCRAFT 5+
- tilbud til dig med en Ford person- eller varebil, der er ældre end 5 år

Er din Ford 5+ år eller er den det næste gang den skal have service? Så kan du med fordel kigge med her. Vi tilbyder nu, service til din ældre bil. Din bil er trods alt stadig din gode ven. Ford Motorcraft er et tilbud til dig, som ønsker at pleje din bil bedst muligt og samtidig gøre det til en fordelagtig pris. Når alt kommer til alt, er det os, der kender din Ford bedst!

Kvalitetsarbejde udført af Ford-uddannede teknikere
Med et Ford Motorcraft service til din Ford 5+ får du et grundigt tjek af alle bilens vitale sliddele, skift af olie, oliefilter samt pollenfilter.

Bilen gennemgås af en uddannet Ford tekniker og husk, at yderligere reparationer altid udføres med Ford Prismatch. Godkendte Ford reservedele og Ford uddannede teknikere sørger for, at din Ford 5+ er i topform året rundt.

Mazda basis-service inkl. mobilitetsservice.
Fra 1.995,-

Nu kan du sikre dig en velkørende og driftsikker Mazda med et Elmer/Mazda basis-service inkl. Mobilitetsservice.

Et Elmer/Mazda Basisservice er et tilbud til alle med Mazda biler, som er ældre end 5 år. Et Elmer Mazda basisservice er lidt mindre end et almindeligt serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Vi efterser de mest vitale punkter på bilen og kontrollerer om alt er som det skal være.

Motorolie udskiftes
Oliefilter udskiftes
Låse smøres
Dørhængsler smøres
Drivremme kontrolleres
Kølervæske kontrolleres
Bremser kontrolleres
Luftfilter kontrolleres
Undervogn kontrolleres
Styretøj kontrolleres

Dit Elmer Mazda Basisservice kan give anledning til yderligere undersøgelser eller reparationer.

Før vi foretager os yderligere kontakter vi dig altid med et uforpligtende tilbud.

Kia 7+ basis-service
1.295,-

KIA 7+ Service
Den bedste service til din ældre KIA efter garantiudløb. 

Din bil har indtil nu været dækket af KIA’s enestående garanti på hele 7 år eller 150.000 km. Det betyder, at du ikke har skulle bekymre dig om reparation på din KIA. Efterhånden som din KIA bliver ældre, vil behovet for vedligeholdelse ikke blive mindre. Netop derfor har vi udviklet KIA 7+, som sikrer, at din KIA gennemgås på mere end 20 punkter af en KIA tekniker. Din KIA vil altid være driftssikker og sikkerhedsmæssigt kørende til en væsentlig reduceret pris. Du sikrer ligeledes, at monterede reservedele er originale, og de er testet og udviklet til din KIA. 

Der er mulighed for tilkøb af flere ydelser, hvis det viser sig påkrævet og anbefalet – kontakt os omkring mulighederne. Det er vores KIA tekniker, der kender din KIA bedst... KIA 7+ gælder til alle KIA modeller der er ældre end 7 år og/eller har kørt mere end 150.000 km. Prisen for et Kia 7+ service er 1295 kr. med 4 liter motorolie inkluderet. Kræver bilen mere end de 4 liter er der en merpris for dette.

Peugeot basis-service 5+ og 10+
Fra 1.298,-

HVER DAG PASSER DIN PEUGEOT GODT PÅ DIG - SÅ LAD OS HJÆLPE MED AT PASSE GODT PÅ DEN

Efterhånden som din Peugeot kommer op i årene, har den mere og mere brug for pleje og vedligeholdelse. Og din bil holder også længere end du tror, når blot du lader et autoriseret Peugeot-værksted tage sig kærligt af den. Om den er fyldt 5 eller 10 år, fortjener den stadig at blive serviceret af uddannede mekanikere – og med originale reservedele. Derfor har vi skabt Service 5+ og Service 10+. Begge er særlig fordelagtige serviceftersyn til din bil, alt efter om den har rundet 5 år eller om den er 10 år og ældre.

Vi vil nemlig gerne være med hele vejen og sørge for, at din Peugeot personbil er i god og forsvarlig mekanisk stand – også når den ikke længere er helt ny.

Så kan du trygt køre ud i det blå – også selvom din bil har rundet 5 og 10 år.

*Service 5+ omfatter biler, der er mellem 5 og 10 år. Fra den dag bilen fylder 10 år, er den omfattet af Service 10+.

SUVO Undervognsbehandling

Som kunde hos Bilhuset Elmer har du fordel af vores samarbejde med SUVO - og vi kan derfor tilbyde dig en komplet undervognsbehandling til en god pris.

Behandlingen tager 2 dage og du får gratis lånebil i perioden.

Dækhotel

Hos Bilhuset Elmer i Helsingør har vi professionelt dækhotel, hvor du kan få opbevaret dine dæk når du ikke skal bruge dem. Vi sørger for, at dine dæk opbevares sikkert og godt indtil du skal bruge dem - og du slipper for besværet med opbevaringen og transport af dine dæk.

Skadecenter

Hos bilhuset Elmer i Helsingør har vi autoriseret skadecenter, hvis du skulle have været ude for et uheld med din bil. Vores dygtige karrosseri-teknikere arbejder i det daglige arbejder ud fra en kvalitets- og ansvarsbevidst tilgang til opgaverne. 

Når din bil er på værksted, tilbyder vi en gratis lånebil (100 km pr. dag) i hele reparationsperioden.

4-hjuls udmåling / sporing

En 4 hjuls udmåling / sporing laves for at kontrollere om bilens hjul/styretøj har den korrekte vinkel. Hvis vinklerne er forkerte, kan dette speicifikke område herefter justeres.

Med højteknologisk måleudstyr kan der korrigeres ultra-nøjagtigt, og dermed øges både sikkerheden, og økonomien i bilen.