Bilhuset Elmer Amager20004

Hos Bilhuset Elmer har vi autoriseret autoværksted og skadecenter i alle vores 3 bilhuse, hvor vi effektivt udfører reparationer og skadesarbejde.

Værkstedet beskæftiger en lang række dygtige teknikere og mekanikere, der i det daglige arbejder ud fra en kvalitets- og ansvarsbevidst tilgang til opgaverne – med en arbejdsom og venlig attitude.

Alle vores medarbejdere på skadecenteret har erfaring med alle bilmærker- og modeller. Uanset hvilket behov, der opstår hos dig, kan de effektivt og hurtigt diagnosticere og løse problemet.

Nemt og bekvemt
Vi ønsker altid at servicere dig muligt, når din bil er kommet ud for en skade.
Derfor hjælper vi selvfølgelig også gerne med kontakten til dit forsikringsselskab og udfyldelsen af din skadesanmeldelse.

Når du indleverer din bil, vil vi undersøge skaderne på din bil og derefter give dig et samlet overblik over de nødvendige reparationer.
Vi vil gennemgå skadernes omfang sammen med dig, samt altid give dig en forventet tid til reparationerne.  Når du har set og accepteret dette, vil vi påbegynde arbejdet på din bil hurtigt og effektivt.

Bilhuset Elmer har nogle af Danmarks bedste karrosseri-teknikere, og du kan være sikker på, at vi behandler din bil effektivt og kvalitetsbevidst.

Gratis lånebil

Når din bil er på værksted, tilbyder vi en gratis lånebil (100 km pr. dag) i hele reparationsperioden.

På den måde undgår du de tidsmæssige omkostninger, der er forbundet med at have bilen på værksted. Det gælder for alle bilmærker.

Kontakt vores skadecenter her: