INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Bilhuset Elmer Amager19613

Hos Bilhuset Elmer på Amager er vi autoriseret værksted for Mazda, Citroën, Kia, Suzuki og Aiways

Vores medarbejdere deltager løbende i mærke-specifikke kurser, så vi kender din bils teknologi til bunds.
Vi sørger samtidig for at fabrikkernes reparations-forskrifter bliver nøje overholdt, så du er garanteret den korrekte service på din bil.

Når din bil bliver repareret eller serviceret korrekt på et autoriseret værksted kører den bedre i længere tid. Hos Bilhuset Elmer på Amager er vi eksperter i lige netop din bil. Der bliver stillet høje krav til vores medarbejdere og udstyr. Vi er forpligtede til at bruge originale reservedele, special-værktøj og nyeste teknologi.

Hos Bilhuset Elmer på Amager får du altid up to date faglig ekspertise og holdbare løsninger med i prisen. 

Herunder kan du også se lidt om hvad vi ellers tilbyder på vores værksted hos Bilhuset Elmer på Amager.

Hos Bilhuset Elmer anbefaler vi komplette vinterhjul fra Bridgestone.

Udvalg og prislister på komplette vinterhjul til: Mazda, Citroën og, Suzuki.
SE MERE HER

Bridgestone udvikler dæk med fokus på din sikkerhed. Uanset hvor du bor, uanset hvilken bil du kører i, har Bridgestone det rigtige dæk som hjælper dig og dine kære med at føle sig trygge på vejene. Bridgestone fulde sortiment af kvalitetsdæk leverer et enestående niveau af sikkerhed, tryghed og kontrol.

Mazda Basis-service inkl. mobilitetsservice.
1.995,-

Nu kan du sikre dig en velkørende og driftsikker Mazda med et Elmer/Mazda basis-service inkl. mobilitetsservice.​

Et Elmer/Mazda Basisservice er et tilbud til alle med Mazda biler, som er ældre end 5 år. Et Elmer Mazda basisservice er lidt mindre end et almindeligt serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Vi efterser de mest vitale punkter på bilen og kontrollerer om alt er som det skal være.

Motorolie udskiftes
Oliefilter udskiftes
Låse smøres
Dørhængsler smøres
Drivremme kontrolleres
Kølervæske kontrolleres
Bremser kontrolleres
Luftfilter kontrolleres
Undervogn kontrolleres
Styretøj kontrolleres
Bremsetest udføres
Prøvekørsel af bilen udføres

Dit Elmer Mazda Basisservice kan give anledning til yderligere undersøgelser eller reparationer.

Før vi foretager os yderligere kontakter vi dig altid med et uforpligtende tilbud.

Citroën Basis-service
Fra 1.298,-

Med regelmæssige eftersyn sikrer du, at din Citroën er godt kørende mange år endnu. Vi anbefaler derfor, at din bil får udført et serviceeftersyn mindst én gang om året.

Citroën +5 service: 1.498,-
Citroën +10 service: 2.198,-

Med det specielt udviklede BasisService 5+ eller BasisService 10+ betaler du udelukkende for det, din ældre bil har brug for. Samtidig har du garanti for, at arbejdet udføres af en uddannet Citroën-mekaniker, som kender din Citroën ned til den mindste skrue. Blandt andet kontrollere vi bilens vitale dele og skifter oliefilteret og motorolien. Vi kontrollerer bl.a. bremser, styretøj og hjulophæng, og at alt lys er indstillet korrekt. Derudover undersøger vi bilens elektronik for fejl mv.

Dit basisservice 5+ og 10+ inkluderer:

  • Originale reservedele
  • Sikkerhed for korrekt udført arbejde af uddannede mekanikere og teknikere
  • Autoriseret Citroën-stempel i bilens servicebog
  • Færre uforudsete udgifter og højere gensalgspris

Suzuki Basis-service
Fra 1.195,-

Suzuki Basisservice er et tilbud til dig der ikke kører så meget, og som har en Suzuki, der har mere end 3 år på bagen.

Eftersynene er lidt mindre end et stort serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Bilen bliver efterset på de mest vitale punkter og det kontrolleres om alt er som det skal være. 

Suzuki Basisservice indeholder bl.a. skift af olie og olie-filter, visuel kontrol af kileremme, bremsesystem, luftfilter, kølervæske, undervogn, styretøj, smøring af låse og hængsler samt en bremsetest og prøvekørsel af bilen.

Hvis der er ting, der trænger til en justering eller udskiftning, kontakter værkstedet dig inden udførelse. På den måde har du en bil, der er kontrolleret og køreklar til en meget attraktiv pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover selve Basisservice tilbyder vi også specialpriser på fx bremsereparationer og udskiftning af udstødningssystemet. 

Kia 7+ basis-service
1.295,-

KIA 7+ Service
Den bedste service til din ældre KIA efter garantiudløb. 

Din bil har indtil nu været dækket af KIA’s enestående garanti på hele 7 år eller 150.000 km. Det betyder, at du ikke har skulle bekymre dig om reparation på din KIA. Efterhånden som din KIA bliver ældre, vil behovet for vedligeholdelse ikke blive mindre. Netop derfor har vi udviklet KIA 7+, som sikrer, at din KIA gennemgås på mere end 20 punkter af en KIA tekniker. Din KIA vil altid være driftssikker og sikkerhedsmæssigt kørende til en væsentlig reduceret pris. Du sikrer ligeledes, at monterede reservedele er originale, og de er testet og udviklet til din KIA. 

Der er mulighed for tilkøb af flere ydelser, hvis det viser sig påkrævet og anbefalet – kontakt os omkring mulighederne. Det er vores KIA tekniker, der kender din KIA bedst... KIA 7+ gælder til alle KIA modeller der er ældre end 7 år og/eller har kørt mere end 150.000 km. Prisen for et Kia 7+ service er 1295 kr. med 4 liter motorolie inkluderet. Kræver bilen mere end de 4 liter er der en merpris for dette.

PAVA Rustbeskyttelse

Som kunde hos Bilhuset Elmer har du fordel af vores samarbejde med PAVA - og vi kan derfor tilbyde dig en komplet rustbeskyttelse til en god pris.

Behandlingen tager 2 dage.

4-hjuls udmåling / sporing

En 4 hjuls udmåling / sporing laves for at kontrollere om bilens hjul/styretøj har den korrekte vinkel. Hvis vinklerne er forkerte, kan dette speicifikke område herefter justeres.

Med højteknologisk måleudstyr kan der korrigeres ultra-nøjagtigt, og dermed øges både sikkerheden, og økonomien i bilen.

Skadecenter

Hos Bilhuset Elmer på Amager har vi autoriseret skadecenter, hvor vi effektivt udfører reparationer og skadesarbejde. Skadecenteret beskæftiger en lang række dygtige karrosseri-teknikere og mekanikere, der i det daglige arbejder ud fra en kvalitets- og ansvarsbevidst tilgang til opgaverne.

Dækhotel

Hos Bilhuset Elmer på Amager har vi eget dækhotel, hvor du kan få opbevaret dine dæk i perioder, hvor de ikke er i brug. Har du dine dæk hos os, sørger vi for at kontake dig, så snart det er relevant for dig at bruge dem igen.