INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Swiftsport Beauty Championyellow 03


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Suzuki på Amager og Bornholm.
Herunder kan du se hele vores udvalg af modeller fra Suzuki.

Suzuki Swift

Den nye Suzuki Swift model er lettere, lavere, bredere og frækkere end dens succesfulde forgænger. Køreglæden er naturligvis i højsædet og den står klar i friskt design og med masser af nyt. Her er både ny teknik, ny turbomotor, nyt udstyr samt avanceret sikkerhedsudstyr. 

Suzuki Swift Sport

Lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde. Den nye Suzuki Swift Sport sprudler af selvtillid, og den står klar i startboksen til en prøvetur ud over det sædvanlige. Swift Sport er køreglæde på højeste niveau og så er den fyldt med unikke detaljer og alt i udstyr.

Suzuki Ignis

Der findes ingen biler som den nye Suzuki Ignis. Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de normalt set, tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Vi kalder den en mini-SUV. Og sådan en har man ikke lige set før. 

Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i samme bil. I den nye model har fronten fået et mere markant design, under motorhjelmen ligger den nye Boosterjet turbomotor, og bilen er blevet opgraderet med mere udstyr.

Suzuki Vitara

Der stod Vitara på verdens første SUV tilbage i 1988. Her 30 år efter præsenterer vi med stolthed den nye og opgraderede version af Vitara modellen. Med nye turbomotorer, federe udstyr, mere omfattende sikkerhedspakke og nyt, kraftfuldt design er Vitara som skabt til eventyr.

Suzuki Swace

Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning. Og med et komfort- og udstyrsniveau uden lige.

Suzuki Across

Den nye Suzuki Across er en stor, robust og sporty SUV udstyret med et avanceret Plug-in Hybridsystem og elektronisk E-Four 4-hjulstræk. Her krydses kompromisløs ydelse med opladningshybridens fleksibilitet og den moderne SUV's rummelighed og rå look.

Suzuki Jimny

Suzuki Jimny tog verden med storm, da den første gang så dagens lys i 1968. Og nu gør den det igen i en råstærk og rå-charmerende nyfortolkning, som er ualmindeligt veludstyret til prisen. Perfekt til den professionelle, der arbejder i naturen eller til den private eventyrer.