INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Mazda2 Juni2024Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Mazda på Amager og i Helsingør, samt autoriseret værksted på Bornholm.
Herunder kan du se hele vores udvalg af modeller fra Mazda.

Mazda 2

Mazda2 2022 er kvik og kompakt, men alligevel fanger den straks øjet med sin enkle elegance og stil. Den kraftfulde motor har nu en endnu bedre brændstofeffektivitet. I cockpittet får du et endnu højere niveau af tilslutningsmuligheder med trådløs Apple CarPlay® og kabelforbundet Android Auto™.

Mazda 2 Hybrid

Mazda2 Hybrid er udstyret med et komplet udvalg af avancerede og innovative sikkerhedsteknologier: Et før-kollisionssystem (PCS - Pre-Collision System) med registrering af køretøjer, fodgængere (både dag og nat) samt cyklister i dagtimerne, automatisk nødbremse, en adaptiv fartpilot og meget mere. Så du og dine passagerer trygt kan slappe af og nyde køreturen.

Mazda3 Hatchback

Den nye Mazda3 Hatchback fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning. Den nye Mazda3 er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille.

Mazda3 Sedan

Den nye Mazda3 Sedan pirrer din sans for elegance og raffinement. Vi har skabt et slankt og raffineret karosseri med en gennemført stil. Alle vores motorer omfatter nye systemer, som øger kraften ved lave hastigheder og giver en mere effektiv kørsel i byen.

Mazda CX-30

Både indvendigt og udvendigt er den nye Mazda CX-30 simpelthen smuk – det gælder lige fra karrosseriets flydende kurver til interiørets indbydende formgivning og den innovative teknologi under overfladen. 

En bil med dynamisk ydeevne, spændende køreegenskaber samt uovertruffen komfort og sikkerhed. 

Mazda MX-30

HELT NY, HELT ELEK­TRISK, HELT MAZDA
Udforsk den nye Mazda MX-30, vores første fuldelektriske bil, som er designet til at være både moderne og stilfuld. Træd ind i et rummeligt og smukt udformet interiør. Oplev de unikke Mazda-køreegenskaber, som bringer dig sikkert frem i dit daglige liv.

Mazda CX-5

En ægte skønhed – både inde og ude – der byder på masser af plads til hele familien, med fremragende køredynamik og alt det nyeste inden for sikkerhedsteknologi. Uanset hvor livet fører dig hen, kan en Mazda CX-5 2022 være med. Nu tilgængelig i tre nye varianter, alle designet til at inspirere og begejstre – både passagerer og forbipasserende.

Mazda CX-60

PHEV MED UFORGLEMMELIGE KØREOPLEVELSER
Den nye Mazda CX-60, som er skabt af vores mesterdesignere i Japan, repræsenterer alt, hvad vi har indbygget i vores DNA gennem de sidste 100 år. Den kraftfulde nye arkitektur byder på firehjulstræk for en hidtil uset sportslighed sammen med en lang række nye teknologier med fokus på føreren. Oplev den raffinerede elegance, der afspejler vores unikke japanske arv,

Mazda MX-5 Roadster

Mazda MX-5 Roadster blæser dig omkuld, før du overhovedet har sat dig ind i den. Den fås nu i den nye flotte og sprællevende Soul Red Crystal-karrosserifarve, ser understreger skønheden og kvaliteten i det prisbelønnede design KODO – Soul of Motion. Når du først har sat dig ind i og oplevet MX-5, forstår du følelsen af rendyrket køreglæde.

Mazda MX-5 RF

I alt fra vores prisbelønnede SKYACTIV Technology og forbløffende KODO-design er MX-5 RF nøje udformet til at levere køreglæde til dig. Mazda MX-5 RF har en foldbar hardtop, der er blevet smukt formgivet ud fra designfilosofien KODO – Soul of Motion. Dette avancerede tag kan åbnes, mens du kører (op til 10 km/t), så du kan nyde kørslen under åben himmel.