INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Kia Ev6 Header Keyvisual Desktop 1920X1080


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Kia på Bornholm og i Helsingør.
Herunder kan du se hele vores udvalg af modeller fra Kia.

Kia Picanto

Ung, sjov og smuk – den helt nye Picanto er fuld af energi, og det er ikke det eneste: Den er også spækket med komfortfeatures, intelligente opkoblingsmuligheder og avancerede sikkerhedsteknologier. Derfor er den en perfekt blanding af ungdommeligt frisind og seriøs køreglæde.

Kia Rio

Det er svært ikke at blive imponeret over den helt nye KIA Rio. Bilen er kompakt, men rummer alt det, du har brug for. Et elegant, dynamisk design giver Rio en stærk tiltrækningskraft, som får folk til at vende sig på gaden. Bilens udstyr og banebrydende teknologi vil gøre dine køreture til en ren fornøjelse.

Kia Ceed

Den nye KIA Ceed fanger øjeblikkeligt din opmærksomhed.Vil du optimere din køreglæde? Vil du skille dig ud og havde det sjovt samtidigt?
Nu har du chancen. Og mener du, at dynamisk styling skal kombineres med dynamiske køreegenskaber, har du fundet dit perfekte match.

Kia Ceed SW

Har du brug for mere plads i din dagligdag? Mød den nye KIA Ceed Sportswagon, en bil med stil og rummelighed. Denne nye KIA byder på både plads og dynamisk stil - Den kombinerer et selvsikkert, atletisk design med masser af plads og dynamiske køreegenskaber. 

Kia Proceed

Byd den nye KIA ProCeed velkommen. Den rykker grænserne for enestående design og omdefinerer dynamisk styling. Kia ProCeed tester reglerne for rummelighed kontra alsidighed og udfordrer opfattelsen af performance.

Kia Sportage

Med KIA Sportage får du mere, end du forventer. Mere imponerende  design. Mere banebrydende teknologi. Avancerede features, der forbedrer din komfort og sikkerhed. Flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag.

Kia XCeed

Nu findes der en bil til dem, der altid er på udkig efter sjove oplevelse og elsker at udforske grænserne for det mulige. Med det sportslige crossover-design er XCeed skabt til at bryde grænser, så din jagt på nye eventyr giver dig masser af gode oplevelser.

Kia XCeed Plugin hybrid

KIAs første europæisk producerede plug-in-hybrid kombinerer et 8,9-kWh batteri, en 44,5-kW elmotor og en 1,6-liters GDI-motor med 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Resultatet er imponerende: 141 hk og en acceleration fra 0-100 km/h på 11,0 sek. Og så kan du køre de fleste af dine daglige køreture på ren el.

Kia e-Niro

Den nye Kia e-Niro er en elektrisk SUV med en rækkevidde på op til 455km.Oplev en verden af stilfærdig komfort, med en overlegen elektrisk drivlinje reducerer støj og vibrationer. KIA e-Niro har fire køreindstillinger, så du kan tilpasse til din foretrukne kørestil.

Kia Niro Plug-in Hybrid

Aldrig før har ansvarlighed været så spændende. Den nye KIA Niro er en banebrydende hybridcrossover, som beviser, at man faktisk godt kan få det hele på én gang. En bæredygtig, brændstofeffektiv hybridbil.

KIA Stonic

KIA Stonic er skabt til førere, der nyder hvert et øjeblik. Til dem, der rykker grænser. Til dem, der elsker alle former for eventyr. Og dermed tilfører den elementer af begejstring og oplevelsen af at være en fri sjæl til crossover-oplevelsen.

KIA Sorento

Kia Sorento-modellerne byder på imponerende power og effektivitet, endeløs køreglæde og et stort udvalg af avancerede elektrificerede drivlinjer. Du kan glæde dig til at køre i en bil med masser af kræfter.

Kia e-Soul

Glæden ved at køre i en komplet eldrevet bil spoleres ikke af motorstøj og vibrationer. Du skal ikke skifte gear – nyd i stedet den omgående acceleration. Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får Kia e-Soul til at skille sig ud fra mængden.