Aiways U6 Banner V1

Bilhuset Elmer er forhandler og partner for Aiways på Amager.

Aiways U5 er generøs med pladsen til både fører og passagerer med sine imponerende indvendige dimensioner. Kabinepladsen er klasseledende, og så har bagagerummet god plads til barnevogn, weekendtasker og indkøbsture. Aiways U5 er din oase på fire hjul, som giver plads til at nyde både de daglige ture og længere ture.

AIWAYS U5

Til spontanitet og ture tværs gennem landet. Aiways U5 er din oase på fire hjul. Et sted, du kan lade op, før du kommer frem. Læne dig tilbage og træde på speederen, og når du sætter farten ned igen, sendes bremseenergien tilbage i batteriet. Så bliver økonomien endnu bedre.

Du skal blot nyde turen, fordi hver eneste detalje går op i en højere enhed.

Den elektriske SUV Aiways U5 er en strømlinet og elegant elbil med elegante foldbare dørgreb og en aerodynamisk spoiler, der mindsker luftmodstanden. De L-formede LED forlygter og LED baglygter er smukt integreret i bilen. Baglygterne løber som et lysbånd tværs over bagenden af bilen og sikrer U5 et eksklusivt udtryk - også om natten. Ladestikket er gemt væk under venstre forlygte, hvor det er nemt at tilgå, og integreret i bilens design på en smart og funktionel måde.

Det elegante design på alufælgene passer perfekt til omgivelserne – fra storbylivet til naturskønne landskaber.

AIWAYS U6

100% elektrisk. 100% gennemført. Altid over forventning og ikke bange for at skille sig ud fra mængden. Den nye elektriske Aiways U6 er en ambitiøs og atletisk SUV-Coupé med sit skarpe design og innovative teknologier, der sætter helt nye standarder.

Aiways U6 - en stilfuld sports-SUV med coupé-agtige konturer og et skarpt designsprog, der giver et både markant og karakteristisk udtryk. Fra hajnæsefronten til de skarpe linjer på bilens midte, og det elegante glastag der glider elegant over i coupé'ens bagparti og danner en samlet enhed – Aiways U6 skiller sig ud fra mængden.'

Sporty og enkel. Sofistikeret og strømlinet. Dette kendetegner kabinen som rummer det største panoramaglastag i klassen, en 14,6" touchskærm med trådløs mobilopladning, ambient belysning og et sci-fi-inspireret gearskiftehåndtag.

Aiways U6 er udstyret med forstærkede letvægts forsæder i høj kvalitet med effektiv støtte til hele kroppen og elektrisk justerbare lændestøtte. Hvad angår sædedesignet har Aiways designerne søgt inspiration fra andre brancher – I dette tilfælde fra rumfærgerne. Masser af aflæggeplads i kabinen gør det nemt at finde plads til nøgler, telefon og andre småting

AIWAYS U5 e-VAN

100% elektrisk varebil
U5 e-Van er en elektrisk varebil der kører op til 410 kilometer på en opladning (WLTP-norm). 
Bilen er perfekt til mindre godstransport, budtjenester eller til håndværkeren der ønsker 100% elektrisk kørsel med muligheden for at tage værktøj og materialer med i det store varerum. I Aiways U5 e-Van er den fulde sikkerhedspakke standardudstyr.

Mål og vægte:
Varerum
: op til 1550 liter  Lasteevne: 430 kg ud over fører  Længde: 4680 mm. Bredde: 1865 mm (uden sidespejle) Højde: 1700 mm Akselafstand: 280 mm   Frihøjde under bil: 150 mm.

Varerumsmål:
Maks. længde: 160 cm Maks. bredde mellem hjulkasser: 102 cm Maks. højde gulv til loft: 89 cm (midt i bilen mellem sidedøre) Maks. bredde mellem sidedøre: 130 cm Maks. højde sidedøre: 78 cm Maks. bredde sidedøre: 39,5 cm Bagagerumsåbning bredde: 102 cm, højde 75 cm