INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Vaerksted Helsingor 2

Hos Bilhuset Elmer på Bornholm er vi autoriseret værksted for Ford, Suzuki, Kia, Peugeot, Opel, Citroën og Mazda.

Vores veluddannede Mekanikere deltager løbende i mærke-specifikke kurser, så vi altid kender din bil og teknologien til bunds.
Vi vil altid sørge for, at fabrikkernes reparations-forskrifter bliver nøje overholdt, så du er garanteret den korrekte service på din bil.

Når din bil bliver repareret eller serviceret korrekt på et autoriseret værksted kører den bedre i længere tid. Hos Bilhuset Elmer på Bornholm er vi eksperter i lige netop din bil. Der bliver stillet høje krav til vores medarbejdere og udstyret der bruges. Vi er forpligtede til at bruge originale reservedele, special-værktøj og nyeste teknologi.

Herunder kan du også se lidt om hvad vi ellers tilbyder på vores værksted hos Bilhuset Elmer på Bornholm.

Hos Bilhuset Elmer anbefaler vi komplette vinterhjul fra Bridgestone.

Udvalg og prislister på komplette vinterhjul til: Ford, Mazda, Peugeot, Opel, KIA og, Suzuki.
SE MERE HER

Bridgestone udvikler dæk med fokus på din sikkerhed. Uanset hvor du bor, uanset hvilken bil du kører i, har Bridgestone det rigtige dæk som hjælper dig og dine kære med at føle sig trygge på vejene. Bridgestone fulde sortiment af kvalitetsdæk leverer et enestående niveau af sikkerhed, tryghed og kontrol.

PEUGEOT  SAFE +

FÅ UDVIDET DÆKNING PÅ DIN PEUGEOT MED EN SAFE+ AFTALE

Du kan nu som Peugeot ejer føle dig tryg i helt op til 60 måneder efter din fabriksgaranti er udløbet.
 
Du kan tilkøbe mere tryghed når du køber en ny Peugeot og dermed være sikker på, at du kan have glæde af den i flere år helt uden bekymringer og uforudsete udgifter.

Alle nye Peugeot modeller har i dag 2 års fabriksgaranti uanset kilometer. Hvis du vil sikre dig mod uforudsete udgifter efter de 2 år, kan din Peugeot-forhandler nu tilbyde at udvide dækningen med en SAFE + aftale. Det er muligt at tegne denne udvidede dækning fra 36 til 60 mdr. i kilometerintervallerne 45.000 til 205.000 km.

Hvis du allerede har købt din Peugeot, så kan du stadig få glæde af den udvidede dækning, for SAFE + tilbydes helt frem til bilen er max. 18 måneder gammel.

Hvis du vælger en Peugeot 208 og ønsker 3 års ekstra garanti, safe +3, kører km. 15.000 om året, så er den samlede pris inkl. moms Kun kr. 4.495,-

BEREGN DIN PRIS HER            SAFE+ BROCHURE

Ford 5+ basis-service
Fra 1.495,-

FORD MOTORCRAFT 5+
- tilbud til dig med en Ford person- eller varebil, der er ældre end 5 år

Er din Ford 5+ år eller er den det næste gang den skal have service? Så kan du med fordel kigge med her. Vi tilbyder nu, service til din ældre bil. Din bil er trods alt stadig din gode ven. Ford Motorcraft er et tilbud til dig, som ønsker at pleje din bil bedst muligt og samtidig gøre det til en fordelagtig pris. Når alt kommer til alt, er det os, der kender din Ford bedst!

Kvalitetsarbejde udført af Ford-uddannede teknikere
Med et Ford Motorcraft service til din Ford 5+ får du et grundigt tjek af alle bilens vitale sliddele, skift af olie, oliefilter samt pollenfilter.

Bilen gennemgås af en uddannet Ford tekniker og husk, at yderligere reparationer altid udføres med Ford Prismatch. Godkendte Ford reservedele og Ford uddannede teknikere sørger for, at din Ford 5+ er i topform året rundt.

Mazda basis-service
Fra 1.495,-

Nu kan du sikre dig en velkørende og driftsikker Mazda med et Elmer/Mazda basis-service.

Et Elmer/Mazda Basisservice er et tilbud til alle med Mazda biler, som er ældre end 5 år. Et Elmer Mazda basisservice er lidt mindre end et almindeligt serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Vi efterser de mest vitale punkter på bilen og kontrollerer om alt er som det skal være.

Motorolie udskiftes
Oliefilter udskiftes
Låse smøres
Dørhængsler smøres
Drivremme kontrolleres
Kølervæske kontrolleres
Bremser kontrolleres
Luftfilter kontrolleres
Undervogn kontrolleres
Styretøj kontrolleres

Dit Elmer Mazda Basisservice kan give anledning til yderligere undersøgelser eller reparationer.

Før vi foretager os yderligere kontakter vi dig altid med et uforpligtende tilbud.

Kia 7+ basis-service
1.295,-

KIA 7+ Service
Den bedste service til din ældre KIA efter garantiudløb. 

Din bil har indtil nu været dækket af KIA’s enestående garanti på hele 7 år eller 150.000 km. Det betyder, at du ikke har skulle bekymre dig om reparation på din KIA. Efterhånden som din KIA bliver ældre, vil behovet for vedligeholdelse ikke blive mindre. Netop derfor har vi udviklet KIA 7+, som sikrer, at din KIA gennemgås på mere end 20 punkter af en KIA tekniker. Din KIA vil altid være driftssikker og sikkerhedsmæssigt kørende til en væsentlig reduceret pris. Du sikrer ligeledes, at monterede reservedele er originale, og de er testet og udviklet til din KIA. 

Der er mulighed for tilkøb af flere ydelser, hvis det viser sig påkrævet og anbefalet – kontakt os omkring mulighederne. Det er vores KIA tekniker, der kender din KIA bedst... KIA 7+ gælder til alle KIA modeller der er ældre end 7 år og/eller har kørt mere end 150.000 km. Prisen for et Kia 7+ service er 1295 kr. med 4 liter motorolie inkluderet. Kræver bilen mere end de 4 liter er der en merpris for dette.

Suzuki basis-service
Fra 1.195,-

Suzuki Basisservice er et service-tjek tilbud til dig der ikke kører så meget, og som har en Suzuki, der har mere end 3 år på bagen. Priserne på Suzuki Basisservice afhænger af, hvilken model og årgang det drejer sig om

Eftersynene er lidt mindre end et stort serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Bilen bliver efterset på de mest vitale punkter og det kontrolleres om alt er som det skal være. 

Et Suzuki Basisservice-eftersyn indeholder bl.a. skift af olie og filter, visuel kontrol af kileremme, bremsesystem, luftfilter, kølervæske, undervogn, styretøj, smøring af låse og hængsler samt en bremsetest og prøvekørsel af bilen.

Hvis der er ting, der trænger til en justering eller udskiftning, kontakter værkstedet dig inden udførelse. På den måde har du en bil, der er tjekket og køreklar til en meget attraktiv pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover selve Basisservice eftersynet tilbyder vi også specialpriser på fx bremsereparationer og udskiftning af udstødningssystemet. 

Peugeot basis-service 5+ og 10+
Fra 1.298,-

HVER DAG PASSER DIN PEUGEOT GODT PÅ DIG - SÅ LAD OS HJÆLPE MED AT PASSE GODT PÅ DEN

Efterhånden som din Peugeot kommer op i årene, har den mere og mere brug for pleje og vedligeholdelse. Og din bil holder også længere end du tror, når blot du lader et autoriseret Peugeot-værksted tage sig kærligt af den. Om den er fyldt 5 eller 10 år, fortjener den stadig at blive serviceret af uddannede mekanikere – og med originale reservedele. Derfor har vi skabt Service 5+ og Service 10+. Begge er særlig fordelagtige serviceftersyn til din bil, alt efter om den har rundet 5 år eller om den er 10 år og ældre.

Vi vil nemlig gerne være med hele vejen og sørge for, at din Peugeot personbil er i god og forsvarlig mekanisk stand – også når den ikke længere er helt ny.

Så kan du trygt køre ud i det blå – også selvom din bil har rundet 5 og 10 år.

*Service 5+ omfatter biler, der er mellem 5 og 10 år. Fra den dag bilen fylder 10 år, er den omfattet af Service 10+.

Opel basis-service 5+ og 10+
Fra 1.298,-

Opel Service Care 5+* og Care 10+* inkluderer

• Garanti for originale Opel-reservedele
• Sikkerhed for korrekt udført arbejde af mærkeudannede mekanikere
• Autoriseret Opel-stempel i bilens servicebog
• Færre uforudsete udgifter

Service Care 5+ og Care 10+ er særligt fordelagtige serviceeftersyn tilpasset din bil, som er 5 år eller ældre. Her udskifter vi motorolie og oliefilter, og vi kontrollerer bilens vigtigste dele for eventuelle fejl. På den måde kan vi tilsikre, at din Opel er i god og forsvarlig mekanisk stand, selvom den ikke længere er helt ny. Da vi skræddersyer serviceeftersynet til din bil, betaler du kun for det din Opel har brug for – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

Efterhånden som din Opel kommer op i årene, har den mere brug for pleje og vedligeholdelse. Og den holder også længere end du tror, når blot du lader et autoriseret Opel-værksted tage sig af den.

*Tilbuddet gælder ikke varebiler

Citroën Basis-service
Fra 1.298,-

Med regelmæssige eftersyn sikrer du, at din Citroën er godt kørende mange år endnu. Vi anbefaler derfor, at din bil får udført et serviceeftersyn mindst én gang om året.

Citroën +5 service: 1.498,-
Citroën +10 service: 2.198,-

Med det specielt udviklede BasisService 5+ eller BasisService 10+ betaler du udelukkende for det, din ældre bil har brug for. Samtidig har du garanti for, at arbejdet udføres af en uddannet Citroën-mekaniker, som kender din Citroën ned til den mindste skrue. Blandt andet kontrollere vi bilens vitale dele og skifter oliefilteret og motorolien. Vi kontrollerer bl.a. bremser, styretøj og hjulophæng, og at alt lys er indstillet korrekt. Derudover undersøger vi bilens elektronik for fejl mv.

Dit basisservice 5+ og 10+ inkluderer:

  • Originale reservedele
  • Sikkerhed for korrekt udført arbejde af uddannede mekanikere og teknikere
  • Autoriseret Citroën-stempel i bilens servicebog
  • Færre uforudsete udgifter og højere gensalgspris

Dækhotel

Dækopbevaring sparer dig selvsagt for plads, du med fordel kan bruge på andre ejendele end dæk, men kan også betyde at dine dæk opbevares mere sikkert. Har du dine dæk hos os, sørger vi for at kontakte dig, så snart det er relevant for dig at bruge dem igen.

Skadecenter

Vores pladeværksted beskæftiger en lang række dygtige teknikere og mekanikere, der i det daglige arbejder ud fra en kvalitets- og ansvarsbevidst tilgang – med en arbejdsom og venlig attitude.

Mercasol rustbeskyttelse

Hos Bilhuset Elmer på Bornholm samarbejder vi med Mercasol om rustbeskyttelse til din bil. En rustbeskyttelse med Mercasol sikrer din bil og forlænger levetiden. Vær på forkant med holdbarheden af din bil og få en rustbeskyttelse der med garanti holder.

Autoriseret Service

Autoriseret serviceeftersyn udføres i henhold til fabrikkens forskrifter. 
Når din bil bliver repareret eller serviceret korrekt på et autoriseret værksted kører den bedre i længere tid. Hos Bilhuset Elmer er vi eksperter i lige netop din bil. Der bliver stillet høje krav til vores medarbejdere og udstyr. Vi forpligtede til at bruge originale reservedele, special-værktøj og nyeste teknologi.

Vores personale bliver løbende uddannet, så de altid har styr på teknikken. Hos Bilhuset Elmer får du up to date faglig ekspertise og holdbare løsninger med i prisen.