Flere automekanikere søges til Nordsjællands største bilhus.

Da vi har forrygende travlt, søger vi med tiltrædelses hurtigst muligt, flere mekanikere til fuldtidsstillinger på vores værksted i Helsingør. Er du interesseret i videreuddannelse som mærkespecifik tekniker for Mazda, Kia eller Ford? så er dette helt sikkert jobbet for dig. Er du klar til fremtiden? – Bliv mekaniker hos Bilhuset Elmer i Helsingør. Vi søger uddannede mekanikere til at blive en del af vores team, med fokus på en moderne udgave af jobbet som mekaniker.

Bilhuset Elmer i Helsingør er autoriseret forhandler og værksted for Ford, Mazda og Kia. Vi har store ambitioner for både virksomheden og vores medarbejdere, så vi sammen kan udvikle og styrke os i fremtidens bilbranche.

 Vi investerer i din viden og udvikling.

Tiderne skifter og teknologier udvikler sig hurtigt og konstant. Derfor er det vigtigt for os at tilbyde vores medarbejdere den rette videreuddannelse og certificeringer, så vi altid er optimalt fagligt klædt på til at servicere vores kunder og deres biler. Hos Bilhuset Elmer kan du forvente et spændende fagligt miljø, hvor sparring og kundetilfredshed er i højsædet. Vi arbejder team orienteret og hjælper hinanden i travle perioder. Vi leder efter en kollega, som ønsker at være en del af et stærkt fællesskab, masser af muligheder og plads til udvikling

Er du uddannet mekaniker med ambitioner om efteruddannelse og certificeringer? - har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har travlt og samtidig sjovt? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig – du kunne nemt være vores nye kollega!

Du er i høj kurs hos Bilhuset Elmer, når du:
• Er uddannet mekaniker med 2-3 års erfaring
• Gerne kendskab til Ford, Mazda eller Kia - det er dog ikke et krav 
• Har gode IT-kundskaber og er helt fortrolig i arbejdet med testere samt el- og diagnoseudstyr
• Er struktureret og har fokus på høj kvalitet i dit arbejde
• Arbejder selvstændigt, effektivt og målrettet
• Er en begejstret teamplayer med et godt humør!

Vi tilbyder:
• Nordsjællands største bilhus med moderne værksted.
• Videreuddannelse og certificeringer
• Faglig udfordring og udvikling
• Et inspirerende arbejdsmiljø med gode kollegaer
• Frihed under ansvar.
• Et selvstændigt job med ansvar og udfordringer
• Pension og sundhedsforsikring.
• Mulighed for fleksible arbejdstider

Vi søger flere mekaniker til vores afdeling i Helsingør, som har lyst til at være med til at sikre og udbygge den gode kunderelation. Du har fokus på høj kvalitet i dit arbejde, er empatisk og har masser af godt humør.
Hos Bilhuset Elmer Helsingør bliver du en del af et dedikeret team på over 30 kollegaer, som holder til i Nordsjællands flotteste bilhus.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for en uformel samtale og rundvisning i firmaet.

Du kan også sende din ansøgning allerede nu til Eftermarkedschef Jan Nexø Baagøe på mail jnb@bilhusetelmer.dk Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Jan på telefon 4244 0181.

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 105 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 350 mill. og sælger årligt omkring 2500 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Ford, Kia, Mazda, Suzuki og Aiways. Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vore kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.