Erhvervsrådgiver søges til Bilhuset Elmer i Helsingør

Hos Bilhuset Elmer vil du som erhvervsrådgiver blive en del af salgsteamet for Ford varebiler, hvor du vil få hovedansvaret for at få solgt varebiler fra Nordsjællands flotteste bilhus. Du vil få alle muligheder for at lykkedes, så hele det store potentiale bliver udnyttet. Du vil få direkte kommunikation med importører og alle andre samarbejdspartnere i en spændende hverdag.


Hos Bilhuset Elmer brænder vi for give branchens bedste kundeoplevelser, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde og tæt kollegaskab.


Dine primære opgaver vil være:
• Rådgivning og tilbud inden for salg, finansiering, leasing og forsikring af Ford varebiler samt salg af servicepakker.
• Tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartner ift. opbygning, klargøring og levering af varebiler
• Relations skabende opfølgning med kunder og potentielle kundeemner
• Opsøgende salg hos virksomheder i området
• Vedligeholde og kontrollere forhandlerdatabase samt sikre, at Importør kampagner fremmes i forretningens showroom
• Gennemførelse af markeds- og målgruppeanalyser
• Aktiv deltagelse i kunde- og kørearrangementer


Vi søger dig som:
Har erfaring fra en lignende stilling i bilbranchen, hvor du er vant til at arbejde med relations, skabende og opsøgende salg. Som person er du energisk og initiativrig samt sætter en ære i at give de bedste kundeoplevelser. Du værdsætter kunderne og jeres relationer samt er pålidelig og ærlig. Dertil har du stort fokus på stærkt samarbejde med dine kolleger, DRIVE og eksterne samarbejdspartner, så I altid spiller hinanden gode i relationen.

Skal det være dig?
Så søg stillingen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende med ansættelses start hurtigst mulig.

Send din ansøgning til Filialchef Søren Friis på spf@bilhusetelmer.dk
Har du spørgsmål og er du nysgerrig omkring det spændende job, så ring direkte til Søren på telefon +45 8177 4645

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og lære mere om dine færdigheder og erfaringer. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 105 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 350 mill. og sælger årligt omkring 2500 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Ford, Kia, Mazda, Suzuki og Aiways. Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vore kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.