Eftermarkedselev søges til moderne bilhus i Kastrup.

Er du serviceminded og imødekommende? Interesserer du dig for biler og ønsker en karriere i autobranchen?

Bilhuset Elmer er et autoriseret bilhus i Kastrup, hvor vi forhandler Mazda , Suzuki og Aiways. Derudover også autoriseret værksted for Citroën. Vi har et stort moderne værksted, og håndterer alle områder inden for salg, service og eftermarkedet - inklusive klargøringscenter.

Vi tilbyder en spændende elevplads med fokus på din faglige og personlige udvikling.
Du kan se frem til en spændende og udfordrende hverdag hos Bilhuset Elmer, hvor du vil blive en del af et dynamisk miljø med mange karrieremuligheder. Hos os bliver du en del af et team, der støtter din vækst og karriereambitioner. Bilhuset Elmer er en moderne og velrenommeret bilforhandler, hvor vi værdsætter alle vores medarbejdere.


Som en del af vores dedikerede team får du mulighed for at gennemføre en 2-årig praktisk handelsuddannelse og springe direkte ind i autobranchen. Bilbranchen står over for en rivende udvikling i de kommende år, og du vil være med til at forme dens fremtid.

Arbejdstiderne vil normalt være inden for butikkens åbningstider, og vi sørger for, at din hverdag er fyldt med varierende opgaver og udfordringer.

Vi forventer at du:
• Har interesse for og gerne erfaring inden for bilbranchen
• Er nysgerrig og har lyst til at lære
• Er god i skrift og tale (og til tal)
• Har flair for diverse brug af computer.

Vi tilbyder:
• At arbejde med nogle fantastiske bilmærker. (Citroën, Mazda, Suzuki og Aiways)
• En spændende elevplads med masser af muligheder for at udvikle sig
• Bred kontakt til kunder, kollegaer og leverandører
• Tiltrædelse hurtigst mulig, og vi behandler løbende ansøgningerne.

Hos os får du en spændende hverdag i Amagers flotteste bilhus og mere end 30 engagerede kollegaer.
Send din ansøgning allerede nu til Michael Helleberg Andersen på mha@bilhusetelmer.dk.

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du meget velkommen til at ringe til Michael på telefon 3246 2077

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 105 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 350 mill. og sælger årligt omkring 2500 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Kia, Mazda, Opel, Suzuki, og Aiways. Derudover også autoriseret værksted for Citroën, Peugeot og Opel. Bilhuset Elmer tilbyder alle former for mobilitetsløsninger. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud er altid kunders behov. Vi bestræber os på at yde en god og nærværende kundeoplevelse. Bilhuset Elmer investerer i medarbejderudvikling med henblik på fortsat vækst.