SUVO ANTI-RUSTBEHANDLING

Egentlig er det misvisende at kalde det for undervognsbehandling, for det drejer sig om meget mere end bilens undervogn. En SUVO-undervognsbehandling kommer hele vejen rundt og forebygger rustangreb alle de steder, hvor rusten kan opstå.

Mange køreture på de danske veje byder på både salt, snavs, regn og fugt, hvilket giver rustangreb på selv helt nye biler, hvis ikke vi forebygger i tide. Med SUVO-undervognsbehandling og -rustbeskyttelse sikrer du din bil et langt, sundt og rustfrit liv.

Med SUVO-rustbeskyttelse får du ikke kun beskyttet din bils karosseri. Hulrum, bærende dele og ikke mindst undervognens mekaniske dele som bremserør, styretøj og bærearme bliver bedre beskyttet mod gennemtæringer, der ellers kunne føre til farlige og livstruende sammenbrud i trafikken.

Fordelene ved en rustbeskyttelse med SUVO er blandt andet:

• Din bil vil holde i flere år
• Du får mere tryghed og sikkerhed i din bil
• Videresalgsprisen på din bil bliver hævet
• Du får en sundere bil med færre værkstedsbesøg
• Du får mange års garanti på rustbeskyttelse

Udfyld formularen herunder for yderligere information, eller for at modtage et uforpligtende tilbud på SUVO anti-rustbehandling

Sådan undervognsbehandles din bil med SUVO

En undervognsbehandling sker efter en helt bestemt fremgangsmåde. Det er en kompleks proces, der består af flere forskellige trin. Vi sørger altid for at beskytte din bil inden og under selve behandlingen. Alle punkterne er vigtige for, at det ønskede resultat opnås.

Alle vores medarbejdere er uddannede og har specialviden om netop rust. De er altså eksperter på området, og de ved, hvad de laver. Derfor ved du også, at din bil altid er i trygge hænder, når du afleverer den hos os.

Undrer du dig over, hvordan vi undervognsbehandler din bil? Så kan du følge med her på siden, hvor vi trin for trin forklarer processen. Her kan du selv følge de enkelte trin for en komplet rustbeskyttelse og undervognsbehandling hos PAVA.

Trin 1
Inden behandlingen påbegyndes, gennemlæses det relevante behandlingsskema for den pågældende bilmodel. 

Trin 2
For at opnå det perfekte resultat afmonteres bundplader, inderskærme og diverse plastdele.

Trin 3
Vi blæser ikke på sand, salt og snavs. Vi renser med rent vand og tørrer grundigt.

Trin 4
Motor, dele af motorrummet, bremseskiver og andre dele, som ikke må behandles, afdækkes inden behandlingen.

Trin 5
Adgang til bilens hulrum etableres ved afmontering af lygter, beklædning og propper. Kun hvor dette ikke er muligt, bores der ekstra huller med et specialbor i henhold til bilens sprøjteskema.

Trin 6
Døre, klapper og hulrum behandles med et tyndt, lysebrunt/transparent produkt med høj indtrængningsevne.

Trin 7
Påføring af produkterne udføres i specialkabine, hvor overskydende produkter, som afdrypper, opsamles til regenerering. Der går intet i kloakken eller til afbrænding.

Trin 8
Efter behandlingen monteres diverse afmonterede dele. Supplerende huller lukkes med forseglede specialpropper.