PAVA ANTI-RUSTBEHANDLING

Rust på bilen kan være svært at undgå, men med PAVA vedligeholdelsesbehandling er du rigtig godt stillet. Når vi behandler din bil mod rust, så afmonterer vi bundpladerne, og inderskærmene løsnes de steder, hvor det er nødvendigt. På den måde kan rustbeskyttelsen kan nå ud i alle hulrum på bilen.

Alle hulrum behandles, og undervognen rustbeskyttes de steder, hvor det tidligere produkt er slidt af. Til sidst propper vi sprøjtehullerne til med gummipropper med rustbeskyttelse på, vasker og tørrer din bil både indvendigt og udvendigt, så den er klar til at blive afhentet igen. På den måde kan du bedst sikrer dig mod rustangreb og din bil vil derfor have en længere levetid.

Siden 1974 har PAVA produceret de bedste produkter mod rust, ligesom vores behandlinger sikrer din bil imod rustangreb. Med en PAVA behandling lever din bil længere, hvilket er godt for din økonomi.

PAVA Vedligeholdelsesbehandling

Få denne behandling og få effektiv PAVA rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet.
Når du jævnligt vælger en PAVA Vedligeholdelsesbehandling, så er rust på bilen ikke noget, du skal bekymre dig om.

Udfyld formularen herunder for yderligere information, eller for at modtage et uforpligtende tilbud på PAVA anti-rustbehandling

Sådan undervognsbehandles din bil med PAVA

En undervognsbehandling sker efter en helt bestemt fremgangsmåde. Det er en kompleks proces, der består af flere forskellige trin. Vi sørger altid for at beskytte din bil inden og under selve behandlingen. Alle punkterne er vigtige for, at det ønskede resultat opnås.

Alle vores medarbejdere er uddannede og har specialviden om netop rust. De er altså eksperter på området, og de ved, hvad de laver. Derfor ved du også, at din bil altid er i trygge hænder, når du afleverer den hos os.

Undrer du dig over, hvordan vi undervognsbehandler din bil? Så kan du følge med her på siden, hvor vi trin for trin forklarer processen. Her kan du selv følge de enkelte trin for en komplet rustbeskyttelse og undervognsbehandling hos PAVA.

Trin 1
Først afdækkes interiør, rat gearvælger, måtter, sæder og bagagerum omhyggeligt

Trin 2
En vigtig del af en rustbeskyttelse er afmontering af undervognens plastdele som f.eks. inderskærme og bundplader. Behovet for den enkelte bilmodel er beskrevet i PAVA's sprøjteskema.

Trin 3
Et nødvendigt forarbejde ved rustbeskyttelse er afrensning af undervogn og hjulkasser. Til dette arbejde anvender PAVA Centret vand og/eller luft under højt tryk.

Trin 4
Undervognen efterkontroleres for gennemtæring. Hvis vi konstaterer gennemtæring stopper vi behandlingen og kontakter bilens ejer.

Trin 5
Inden arbejdet med hulrumsbeskyttelse og undervognsbehandling igangsættes, er tørring af undervognen med rigelige mængder tør luft nødvendig.

Trin 6
Boring og demontering af propper efter PAVAs "sprøjteskema" (i enkelte bilmærker må der ikke bores huller - dette tages der højde for).

Trin 7
Sprøjtning af døre, hulrum, vanger og paneler med det specialudviklede hulrumsprodukt PV213 Lys, som har en unik indtrængnings- og vandfortrængningsevne.

Trin 8
Undervogn og skærmkasser behandles med ét af PAVAs undervognsprodukter som f.eks. PV400 - vejen til en effektiv undervognsbehandling.

Trin 9
Montering af nye, oliebehandlede gummipropper i borede huller er sidste trin i en effektiv rustbeskyttelse af bilens hulrum.

Trin 10
Rengøring af kanter og false er også en naturlig del af en PAVA behandling. For at fjerne spor efter en behandlingen vaskes og aftørres bilen efter behov til slut

Trin 11
Bilen er nu klar til afhentning efter en PAVA rustbeskyttelse. Undgå så vidt muligt helt undervognsvask i vaskehal efter behandling.