INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

DEN NYE ELEKTRISKE MAZDA MX-30
AMAGER | HELSINGØR 

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler af Mazda på Amager og i Helsingør.

Mazda MX-30 er vores første fuldelektriske bil, som er designet til at være både moderne og stilfuld. Træd ind i et rummeligt og smukt udformet interiør. Oplev de unikke Mazda-køreegenskaber, som bringer dig sikkert frem i dit daglige liv.

Den nye Mazda MX-30 er designet til at imødekomme de daglige behov hos aktive familier eller enkeltpersoner. Et moderne og stilfuldt ydre med et rummeligt interiør, der ikke kun tilbyder gode køreegenskaber, men også den rækkevidde og alsidighed, du har brug for i dagligdagen.

KVIKFAKTA OM MAZDA MX-30: 143 HK - 200 KM RÆKKEVIDDE - 8 ÅRS GARANTI PÅ BATTERIET

ET BAT­TERI, DER ER DE­SIGNET TIL HVERD­AGS­BRUG
Da vi skulle finde frem til den rigtige batteristørrelse, valgte vi et batteri, der nemt dækker de fleste menneskers daglige behov og desuden minimerer miljøpåvirkningen. Eftersom den gennemsnitlige europæer kører 48 km om dagen*, er rækkevidden på 200 km tilstrækkelig for de fleste mennesker med et normalt kørselsbehov.

*I denne undersøgelse gennemførte Ipsos MORI på vegne af Mazda en repræsentativ online kvoteprøve på 12.072 voksne, som har en alder, hvor de kan køre bil, fra udvalgte europæiske markeder i marts 2019 (Storbritannien, Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Polen, Spanien, Sverige og Schweiz).

OPLADNING PÅ FARTEN ELLER DERHJEMME
Opladningstiden varierer afhængigt, hvor du lader. Når du er på farten, kan du lade batteriet op til 80% på cirka 40 minutter, hvis du bruger en DC-hurtigladestation på 50 kW. Ved en almindelig AC-ladestander tager det ca. 8 timer*. Lithium-ion-batterierne anses for at være særligt kraftfulde. Mazda giver 8 års garanti på batteriet. Så sikre er vi på denne teknologis holdbarhed.

*Opladningstider baseret på gennemsnitlige spidsbelastninger og andre påvirkninger såsom energileverandør, temperatur og andre faktorer.

ET KIG PÅ BILENS YDRE
Den spændende nye fortolkning af Kodo-designet er enkel og smuk. Rene linjer, minimalistiske kurver og en venlig fremtoning giver vores første fuldelektriske bil et tiltalende ydre, som har et umiskendeligt Mazda-særpræg. Designet fremhæver bilens freestyle-døre og forlygternes formgivning.

DESIGNET TIL DIN HVERDAG
Vi konstruerede et batteri, der er stort nok til at imødekomme dine daglige behov, men også lille nok til at være miljøvenligt.

Mazda MX-30 har fuldt drejningsmoment helt fra stilstand og en speciel e-motor-pedal, som giver en intuitiv kørefornemmelse.ELEKTRISK KØREOPLEVELSE

EN ÆGTE MAZDA

Mazda MX-30 er inspireret af Jinba Ittai-ånden. Den specielt designede elektriske G-Vectoring Control Plus leverer præcis og kvik styring, mens vægtfordelingen på næsten 50/50 sikrer solidt vejgreb gennem kurverne. 

ET KIG INDENFOR
Det indre i Mazda MX-30 er designet til at give en behagelig køreoplevelse for alle med fokus på oplevelsen af samvær. Midterkonsollen og materialerne af høj kvalitet er designet til at levere komfort og elegance, som holder længe.

AUDIOSYSTEM FRA BOSE
Hvis det skal være endnu bedre end standardlydsystemet, kan du vælge Bose-lydsystemet, der har en ekstra subwoofer i bagagerummet og en 8-tommer centerhøjttaler. Systemet er udviklet i et samarbejde mellem Mazda og Bose og giver en mere intens musikoplevelse.

KOMFORTABLE SÆDER
Ud over at være komfortable giver forsæderne en følelse af nærvær mellem passager og fører. Det frie område under den svævende midterkonsol styrker denne følelse af forbundethed, mens bagsæderne med deres svage kurve er behagelige at sidde i.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - GENERELT
Alt hvad du har brug for at vide.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - RÆKKEVIDDE
Få flere oplysninger om Mazda MX-30 og rækkevidde.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - OPLADNING
Har du nogle spørgsmål om opladning?