EV9 EXT 04

KIA EV9
BORNHOLM | HELSINGØR 

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Kia på Bornholm og i Helsingør.

Vi præsenterer den helt nye og komplet eldrevne KIA EV9.


Oplev en verden af muligheder

Du vil opleve det bedste fra begge verdener med den nye Kia EV9.

En robust offroad-bil med stærkt nærvær. En adræt elbil, som er perfekt til bykørsel. EV9 er inspireret af naturen og modernitet, og den tiltrækker sig opmærksomhed med dristig geometri og karakteristiske linjer. Fra forrest til bagest tilfører iøjnefaldende designfeatures et ekstra touch til bilens unikke udtryk og selvsikkerhed. Både på vejen og væk fra vejen.

Klik for større foto

Dobbelt panoramasoltag
Du og dine passagerer vil kunne nyde udsigten omkring jer takket være de to perfekt placerede soltage, der slipper omgivelserne ind i bilen.

Klik for større foto

Markante 21" GT-Line-aluminiumsfælge
Det geometriske design af de 21” letvægtsfælge i aluminium og hjulkapsler med en iøjnefaldende udvendig udformning tilfører et ekstra touch til de uforglemmelige detaljer på EV9.

Klik for større foto

Unikke forlygter
Cube-LED-forlygter med Z-formet dagskørelys giver den nye Kia EV9 GT-Line’s iøjnefaldende front en dristig og futuristisk æstetik.

Klik for større foto

LED-signaturbaglygter
Hver eneste vinkel sender et statement. Den designmæssigt rene bagklap omfatter skjulte bagrudeviskere og en unik star map-lygtegrafik, som skiller dig ud fra mængden.

Klik for større foto

Førsteklasses afslapningssæder
Sæt dig til rette, og nyd nogle minutters afslapning, mens du oplader din EV9. Afslapningssæder, som fås til første og anden sæderække, giver fuld komfort til dig og dine passagerer.

Klik for større foto

Komfortabel plads til alle
Kias første elbil nogensinde med tre sæderækker byder på rigelig plads til alle, og med lige god komfort på alle siddepladser fra forsæder til sæderne på tredje sæderække. Takket være et rummeligt bagagerum kan du medbringe alt, hvad du har brug for.

Klik for større foto

Nem opbevaring i bilens frunk
Ekstra plads lige der, hvor du har brug for det. Du kan ganske enkelt bruge den elektriske frontklapåbning for at få adgang til den gode opbevaringsplads i bilens frunk.

Klik for større foto

Tredobbelt panoramadisplay
Du har adgang til det vigtige lige der, hvor du skal bruge det. Et langt, let og minimalistisk instrumentpanel med et tydeligt interface viser informationer via en 12,3” supervision-instrumentenhed, et 5,3” centralt display og et 12,3” touchdisplay til infotainmentsystemet.
Nem og hurtig opladning.


Din komfort har førsteprioritet i den nye Kia EV9.

Det kommer til udtryk med lynhurtig, nem opladning, hvor du kan få strøm på op til 249 km på kun 15 min. via din hjemmelader eller ved offentlige ladestationer.
Et højvoltsbatteri med stor kapacitet sørger for, at du har masser af strøm til rådighed. Og en imponerende rækkevidde, som giver dig mulighed for at komme gnidningsfrit omkring på vejen.

 

 

Kom længere. Oplev mere.
Opladningen kommer ikke til at sænke dig – takket være lynhurtig opladning til 249 km på kun 15 min. eller fra 10% til 80% på 24 min. Den nye højvoltsbatteripakke på 99,8 kW kan lagre mere energi og giver en endnu længere rækkevidde på op til 563 km.

 

Bliv godt kørende med Clever
Kia er partner med Clever, så du kan få opladning derhjemme og på Danmarks største ladenetværk til din nye Kia bil.

12 MDR. STRØM MED CLEVER OG INSTALLATION AF LADEBOKS*
Abonnementpris: 0 kr. (værdi 799 kr./md + evt. energitillæg)
Installation af ladeboks hjemme: 0 kr. (værdi 2.499 kr.)

Valget er dit.
Vælg mellem baghjulstræk og firehjulstræk, så du får den EV9, som har den rækkevidde og de præstationer, der passer dig bedst.

Med to forskellige udstyrsversioner kan du give din EV9 et personligt touch.

EV9 Premium Launch Edition

- Drivaksel: RWD
- Max ydelse: 203 HK
- Trækkeevne m. bremser: 900kg
- Massage i førersæde
- 7 sæder
- Forberedt til V2H / V2B
- Head-up Display
- 360 graders kamera
- Digital Key
- Biometrisk adgang og start
- Automatisk 3-zonet klimaanlæg
- Triple Panoramic Display
- Meridian Premium lydanlæg

EV9 GT Line

- Drivaksel: AWD
- Trækkeevne m. bremser: 2.500kg
- Max ydelse: 384 HK
- Adaptiv styring af langlys
- Massage i førersæde
- 7 sæder
- Forberedt til V2H / V2B
- Head-up Display
- 360 graders kamera
- Digital Key
- Biometrisk adgang og start
- Automatisk 3-zonet klimaanlæg
- Triple Panoramic Display
- Meridian Premium lydanlæg

Klik for større foto

Tredobbelt panoramadisplay
Hold nemt forbindelsen til omverdenen og til hinanden via det tredobbelte panoramadisplay. De iøjnefaldende skærme er store nok til, at både du og dine passagerer kan se alle vigtige informationer, og unik, avanceret grafik fremhæver informationerne tydeligt.

Klik for større foto

Kia Digital Key
Gør dine køreture endnu mere komfortable med Kia Digital Key, som giver dig mulighed for at åbne og starte din bil via din smartphone. Gem nøglen i din digitale wallet, og del den med flere forskellige førere af bilen, så de også har nem adgang til bilen.

Klik for større foto

Meridian premium-soundsystem
Nyd den fyldige lydkvalitet fra Meridian premium-soundsystemet, som leverer en lækker og tydelig lydoplevelse, hvad enten du lytter til din yndlingsplayliste eller dine podcasts. Intelli Q-funktionen tilpasser lydstyrken og lydkvaliteten alt efter bilens hastighed, så lyden altid er helt perfekt.

Klik for større foto

Trådløs mobiltelefonoplader
I EV9 er det helt naturligt, at du kan holde dig opdateret om alt, hvad du ønsker. Oplad nemt din telefon med den trådløse oplader under kørslen. Gummibakken forhindrer, at telefonen glider ud af dit synsfelt, og en køleventilator reducerer opvarmningen under opladningen.

Gør plads til din livsstil.


Du sætter sikkert allerede pris på alle de positive ting ved den nye EV9. Vidste du, at du også kan individualisere bilen efter din egen smag?
Hvad enten du ønsker mere fleksibilitet, komfort eller personlig styling, giver vores omfattende udvalg af skræddersyet tilbehør dig mulighed for at realisere dine drømme med endnu flere muligheder.
Klik for større foto

Tværgående tagbøjler i aluminium
Jo mere du kan laste, jo mere kan du nyde turen. Disse stærke tagbøjler i aluminium er lette, nemme at montere og passer perfekt til din bil, så du kan transportere alt, hvad du har brug for, på dit næste eventyr.

Klik for større foto

Tagboks 390
Når du skal af sted på ferie, har du sikkert brug for mere plads til bagage end ellers. I stedet for at mase ting ind i bilens kabine kan du nyde komforten med denne elegante og robuste tagboks. Den giver ekstra bagageplads på en effektiv måde, og den er nem at montere og kan åbnes i begge sider, så du har nem adgang til bagagen.

Klik for større foto

Aftageligt anhængertræk
Når du skal transportere meget, er dette kvalitetsanhængertræk i korrosionsbestandigt stål ideelt til effektiv transport. Det kan tages af på en nem, sikker og diskret måde.

Klik for større foto

Stofmåtter
Holder bilens kabine ren i længere tid. Disse velourmåtter i høj kvalitet beskytter interiøret i din bil mod snavs og optimerer desuden bilens look. Måtterne er perfekt tilpassede til bilens fodrum, og de holdes på plads ved hjælp af fastgørelser og en skridsikker belægning på bagsiden.Kia's 7 års garanti

Der kan ske meget på 7 år.
På 7 år kan selv de vildeste drømme gå i opfyldelse. Uanset hvilke ambitioner du har, er vi med dig hele vejen.
Med en kvalitet, som er testet under ekstreme forhold.

STANDARD PÅ ET NYT NIVEAU

Vi kan tillade os at tale om kvalitet, fordi vi skaber kvalitet. Vi udvikler hele tiden kvalitetsstandarderne og kvalitetssikringen, og den tilgang følger Kias biler hele vejen fra udviklingen, produktionen og i løbet af dit ejerskab.

Derfor er vi den eneste producent i Europa, som tilbyder en garanti på 7 år/150.000 km. Kun meget få dele nyder ikke godt af dette generøse tilbud. Ved at sætte nye kvalitetsmæssige standarder gør vi din Kia til en fremragende oplevelse hver eneste dag.

Læs mere

Ansvarsfraskrivelse

Statiske og bevægelige billeder
De statiske og bevægelige billeder anvendes udelukkende til illustration. Det endelige produkt kan afvige i forhold til de viste billeder. De modeller og specifikationer, der er vist på denne side, kan afvige fra de modeller, der er tilgængelige på dit marked. Kontakt venligst din lokale Kia forhandler for de nyeste informationer.

(1) Maksimal opladningshastighed
For at kunne opnå den maksimale opladningshastighed skal EV9 bruge en 800-volts-oplader til elbiler, som leverer minimum 240 kW strøm. Den ekstra reelle rækkevidde i løbet af 15 min. afhænger af forskellige faktorer inklusive batteriets aktuelle opladningsniveau, batteriets temperatur og den anvendte oplader. Den afhænger desuden af den personlige kørestil og energiforbruget.

(2) Rækkevidde
Rækkevidden er fastsat i overensstemmelse med den standardiserede EU-måleprocedure (WLTP). Den individuelle kørestil og andre faktorer, såsom hastighed, udetemperatur, topografi og anvendelsen af strømforbrugende enheder, påvirker den reelle rækkevidde og kan eventuelt reducere den.

(3) 7-års garanti på batteriet
Kias højvoltsbatterier af litium-ion-typen i elbiler (EV), hybrid-elbiler (HEV) og plug-in-hybridbiler (PHEV) er konstrueret til at holde længe. Disse batterier er omfattet af Kias garanti i 7 år eller 150.000 km fra første indregistrering af bilen alt efter, hvad der kommer først. Hvad angår lavvoltsbatterier (48 V og 12 V) i biler med mild-hybridteknologi (MHEV), dækker Kias garanti i 2 år fra første indregistrering af bilen uanset kilometertal. For elbiler og PHEV-biler garanterer Kia, at batteriet opretholder en kapacitet på 70 %. Reduceret batterikapacitet i HEV- og MHEV-biler er ikke omfattet af garantien. For at minimere en potentiel reducering af batterikapaciteten kan du følge anvisningerne på […] eller læse mere i instruktionsbogen til bilen. Se mere om Kias garanti på [kia.com].

(4) 7 års garanti
Kias garanti dækker i 7 år eller 150.000 km fra den første indregistrering af bilen alt efter, hvad der kommer først. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar). Afvigelser fra gældende garantibetingelser, fx for batteri, lak og udstyr, i henhold til lokale vilkår og betingelser. Se mere om Kias garanti på [kia.com].

(5) Kia Connect Services
Kia Connect Services leveres af Kia Connect GmbH, som har registreringsnummer HRB 112541, Theodor-Heuss-Allee 11, 60486 Frankfurt am Main.

(1) 7 års gratis Kia Connect Services

Tjenesterne er tilgængelige uden beregning i en periode på 7 år fra den dag, hvor bilen sælges til den første ejer – altså det tidspunkt, hvor den første købsaftale træder i kraft. Vi forbeholder os ret til i fremtiden at tilbyde flere tjenester, der kan være underlagt separate vilkår for brug. Du kan se en komplet liste med de tilgængelige tjenester på https://connect.kia.com/uk/kia-connect-legal-document/

(2) Over-the-air-opdateringer

Gældende for nye biler, som er solgt fra maj 2021 og har navigationssoftware, som er kompatibel med OTA-opdateringer, tilbyder Kia pr. bil to opdateringer af kortene i bilens navigationssystem og af softwaren til hovedenheden ved brug af den såkaldte ”over-the-air”-metode (”OTA-opdateringer”) helt uden beregning. Når du har brugt de to gratis OTA-opdateringer, kan du kun få opdateringer af kortene i bilens navigationssystem og af softwaren til hovedenheden (i) ved at gå ind på følgende hjemmeside https://update.kia.com/EU/E1/Main eller (ii) hos en forhandler.

(3) Amazon Music Copyright Amazon, Amazon Music og alle relaterede mærker er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber.

(4) Music Streaming-tjenesten er en del af de generelle Kia Connect Live Services, men den gratis periode er begrænset til 3 år. Kun den første aktivering af Music Streaming foretages via Kia Connect-shoppen.