KIA ELEKTRISK AFTEN HOS BILHUSET ELMER PÅ AMAGER

Tirsdag d. 23/04 - 2024 fra kl. 18:30 - 20:30
Tilmelding nederst på denne side

Tirsdag d. 23. april afholder Kia på Amager en ”elektrisk aften” i forbindelse med åbningen af vores nye Kia afdeling. Det kan være en forvirrende tid i øjeblikket i elbilernes verden, så her tilbyder vi en aften hvor du og din familie eller bekendte kan få en ny og frisk indsigt i hvad der rører sig på markedet. Vi får besøg af Lars Frydenberg fra Kia Danmark. Lars er ekspert i elbiler og har fingeren på pulsen inden for bilverdenen og elektrificeringen. Lars kommer til at dele ud af sin viden på området – og efter en god fortælling og vidensdeling, vil der være mulighed for at få svar på jeres egne spørgsmål hvad angår elbiler. 

”Det vil blive en aften, med snak og debat om livet med en PHEV og eller EV. Fordele/ulemper, brugen i dagligdagen, opladning hvis man bor i hus, lejlighed eller 3 sal. Hvad gør man når man skal på langtur? er det besværligt at finde en brugbar rute hvor der også er ladestandere?” - Lars Frydenberg

18:40: Kia Brand Manager Mads V. Olsen byder velkommen
19.00: Lars Frydenberg fra Kia og Jesper & Johan fra Clever kommer på scenen og deler ud af deres viden og erfaring
20.00: Afrunding og spørgsmål

Derefter vil der være tid til både hygge og en god bilsnak.

Vores helt egen Kia-tekniker/mekaniker vil være til stedet på aftenen, klar til en god snak og de lidt mere tekniske områder. Derudover vil vores Kia Brand Manager og salgspersonale være til rådighed, hvis du skulle være interesseret i at høre mere om Kias fantastiske modelprogram. 

Vi inviterer hermed til en hyggelig ”elektrisk aften”, hvor vi selvfølgelig også byder på noget godt til ganen hele aftenen. 

Hvis du har et/flere spørgsmål vedr. elbiler eller Kia generelt, så kan du stille det her. Dit spørgsmål vil blive taget op og svaret på til arrangementet.

l