INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

100% ELEKTRISK MAZDA MX-30 FRA 189.900,-
AMAGER | HELSINGØR 

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler af Mazda på Amager og i Helsingør.

MA­Z­DAS HELT ELEK­TRI­SKE CROS­SOVER SUV
Mazda MX-30 dækker aktive bilisters og familiers daglige behov. Moderne design møder ubesværet stil med freestyle-døre og et rummeligt, stilfuldt interiør. Glæd dig til at opleve Mazdas unikke køreegenskaber i denne Crossover SUV med intelligent e-Skyactiv elektrisk motorteknologi.

MAZDA AMAGER

Henrik Petersen Rindbæk-Flachs

Salgschef & Brand Manager Mazda og Suzuki

MAZDA HELSINGØR

Daniel Alexander Hind

Brand Manager Mazda
 

Mazda MX-30 er vores første fuldelektriske bil, som er designet til at være både moderne og stilfuld. Træd ind i et rummeligt og smukt udformet interiør. Oplev de unikke Mazda-køreegenskaber, som bringer dig sikkert frem i dit daglige liv.

Den nye Mazda MX-30 er designet til at imødekomme de daglige behov hos aktive familier eller enkeltpersoner. Et moderne og stilfuldt ydre med et rummeligt interiør, der ikke kun tilbyder gode køreegenskaber, men også den rækkevidde og alsidighed, du har brug for i dagligdagen.
SVÆVENDE MIDTERKONSOL
Den svævende konsol byder på mange praktiske funktioner. Den er ikke kun en fryd for øjet men giver også ekstra opbevaringsplads samt et integreret strømstik. Takket være vores tilgang, hvor mennesket er i centrum, hjælper konsollen føreren med at holde fokus på vejen og giver større komfort med det åbne, luftige og brugervenlige design.

ELEGANT YDRE
Kvalitet og skønhed. Vores Kodo-tilgang begynder med mennesker, der designer med mennesker i tankerne. Resultatet er den nye Mazda MX-30: rene linjer, minimalistiske kurver, en moderne bil, der kan bringe dig og dine passagerer komfortabelt gennem dagen. Og lader dig ankomme stilfuldt. Når freestyle-dørene åbnes, skaber det opmærksomhed.

KOMFORTABLE SÆDER
Ud over at være komfortable giver forsæderne en følelse af nærvær mellem passager og fører.

Det frie område under den svævende midterkonsol styrker denne følelse af forbundethed, mens bagsæderne med deres svage kurve er behagelige at sidde i.

ESSENSEN AF MAZDA. ELEKTRIFICERET

INTUITIVE KØREEGENSKABER
Batteriet i den nye Mazda MX-30 er konstrueret til at imødekomme dine daglige behov, samtidig med at dets miljøpåvirkning minimeres. Når du er klar til at starte, kan du se frem til intuitive køreegenskaber og en tillidsvækkende køreoplevelse, der stimulerer dine sanser og løfter dit humør.

KOMFORT PÅ FARTEN

DU FØLER DIG HJEMME
Interiøret i den nye Mazda MX-30 er et sted, hvor man oplever fællesskab. Uanset om du kører alene eller med passagerer, giver de lækre materialer i høj kvalitet og det rummelige design ideelle omgivelser, hvor man kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

NYE KARROSSERIFARVER I FLERE TONER
Mazda MX-30 er nu tilgængelig i nye farvekombinationer - heriblandt den nye Zircon Sand Multitone.

UBESVÆRET - ELEKTRIFICERET
Opladningstiderne er blevet forbedret for Mazda MX-30 2022, så du hurtigere kan komme tilbage på vejen.

STIL­FULDT OG GEN­NEMTÆNKT IN­TE­RIØR
Ud over at være komfortable giver forsæderne en følelse af nærvær mellem passager og fører. 

SYSTEMER, DER GØR BILEN MERE SIKKER
Mazda MX-30-karrosseriet er designet til at levere fremragende sikkerhed ved kollisioner. Batteriet er også udstyret med en speciel beskyttelsesstruktur, som fuldstændigt skærmer passagererne mod den sekundære risiko for højspænding i det tilfælde, at der sker en ulykke.

8 ÅRS GARANTI PÅ BATTERIET
Vi er sikre på, at det batteri, der er udviklet til Mazda MX-30, har en lang levetid. Derfor garanterer vi, at det vil holde i mindst 8 år eller 160.000 kilometer, så du kan stole på, at din elbil dækker dine daglige behov i de kommende år.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - GENERELT
Alt hvad du har brug for at vide.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - RÆKKEVIDDE
Få flere oplysninger om Mazda MX-30 og rækkevidde.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - OPLADNING
Har du nogle spørgsmål om opladning?