Betalingsmuligheder hos Bilhuset Elmer

Med en værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr hos Bilhuset Elmer.

Du betaler hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr. Du skal blot vælge, om du vil betale over 5, 10 eller 20 måneder.

– Se mere om værkstedkonto herunder på siden

Du kan bruge dit Visa/Dankort til at betale for varer eller tjenesteydelser hos Bilhuset Elmer.

Køb trækkes ofte med det samme eller inden for et par dag. Det gør det let at følge forbruget på din konto.
Det vil altid fremgå af dit kontoudskrift, om en betaling er gennemført som en Dankort eller en Visa transaktion.

Bilhuset Elmer tilbyder betaling med MobilePay. Du kan  betale nemt og hurtigt via butikkens MobilePay-nummer.

For at betale til butikkens MobilePay-nummer indtaster du bare beløbet og sender pengene til nummeret, der står på  MobilePay-skiltet. Vis herefter kvitteringen til butiksmedarbejderen og få godkendt betalingen.

Værkstedskonto

VÆRKSTEDSKONTO
Det koster ikke en eneste krone ekstra, når du deler værkstedsregningen op i bidder. Værkstedskonto er en form for afbetaling, der er rentefri og uden gebyrer, og den månedlige afbetaling trækkes automatisk. Det bliver ikke mere enkelt, fleksibelt og fair.

SÅDAN GØR DU – HELT ENKELT
Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder. Vi finder sammen ud af hvad der passer bedst til dine behov og ønsker. Når du ansøger om en værkstedskonto, så  får du svar på din ansøgning på få minutter, og når du er godkendt, oprettes kontoen straks, du underskriver aftalen i e-Boks med NemID, og din konto er klar til brug på vores værksted. 

Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 10 eller 20 måneder.
Ingen ekstra omkostninger – du betaler kun købsprisen:0 kr. udbetaling, 0 kr. rente og 0 kr. gebyr*Ingen binding – indfri din værkstedskonto uden omkostninger
Lettere at håndtere evt. uforudsete biludgifter

Koster det virkelig ikke noget?
Det er gratis at have kontoen. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet.
Du skal kun betale det beløb, du køber for. Eneste forskel fra et kontantkøb er, at du i stedet betaler prisen i mindre rater over 5, 10 eller 20 måneder.

 

Låneeksempler*

Lånebeløb Betaling over 5 mdr. Betaling over 10 mdr. Betaling over 20 mdr.
2000 kr. 400 kr. 200 kr. 100 kr.
6000 kr. 1.200 kr. 600 kr. 300 kr.
10.000 kr. 2.000 kr. 1.000 kr. 500 kr.
16.000 kr. 3.200 kr. 1.600 kr. 800 kr.
20.000 kr. 4.000 kr. 2.000 kr. 1.000 kr.
40.000 kr. 8.000 kr. 4.000 kr. 2.000 kr.

* I alle eksempler er den faste debitorrente 0,00 %. ÅOP er 0,00 %. De samlede omkostninger er 0 kr.  Det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris.  Beregningerne forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Kredittens løbetid er 5 år. Værkstedskonto er til privatkunder og kan ikke benyttes til udbetaling af en bil.. En regning på fx 20.000 kr. koster 1.000 kr. om måneden i 20 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 20.000 kr. Debitorrenten og ÅOP er begge 0,00 %. Forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsser-vice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Taastrup

Service
Bestil tid til det obligatoriske serviceeftersyn-, vintertjek el. lign. så snart behovet opstår. Betalingen dækker du blot via din værkstedskonto i mindre rater over 5, 10 eller 20 måneder. Du er derfor hele tiden trygt og sikkert kørerende uden at skulle betale ekstra.

Reparationer
Bliver det nødvendigt at udføre reparationer på bilen, så brug din værkstedskonto. Book blot tid på værkstedet, og bliv køreklar med det samme. Regningen betaler du efterfølgende i rater – helt uden ekstra omkostninger.

Dækskifte
Af hensyn til sikkerheden er det vigtigt, at køre sommer og vinter i møde med de helt rigtige dæk. Både dækkene og den tid værkstedet skal bruge på dækskiftet, kan du blot afregne via din værkstedskonto. Book i god tid, betal i rater og vær' hele tiden klar til en ny årstid.

Ekstraudstyr
Sæt endnu en streg under køreglæden med det ekstraudstyr, du drømmer om. Hvad enten det er nye alufælge, anhængertræk, tagbøjler eller andet relevant tilbehør, så kan du betale med din  værkstedskonto uden ekstra omkostninger over 5, 10 eller 20 måneder.

Kontakt os gerne for yderligere information om værkstedskonto

Kim Larsen

Eftermarkedschef