Bilhuset Elmer på Amager er autoriseret Citroën værksted

Leder du efter et autoriseret Citroën værksted på Amager?

Velkommen hos Bilhuset Elmer, hvor vi har mere end 40 års erfaring med Citroën på vores værksted. Vores team er ikke kun passionerede omkring Citroën; de er også veluddannede og certificerede teknikere, klar til at tage hånd om din bil med den største ekspertise.

Hos Bilhuset Elmer ved vi, at din Citroën betyder mere for dig end blot et transportmiddel. Det er en del af din hverdag og dine oplevelser. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af services, fra almindelig vedligeholdelse til mere komplekse reparationer, alt sammen udført med den nyeste teknologi og dybdegående kendskab til Citroën biler.


Vælger du os, vælger du et værksted, der sætter kvalitet og god kundeservice først. Vi er her for at sikre, at din Citroën kører som den skal, uanset model eller alder.

Book tid på Citroën værkstedet

Du kan nemt sikre en nem og problemfri vedligeholdelse af din Citroën, ved at booke en aftale online hos Bilhuset Elmer, dit autoriserede Citroën værksted på Amager . 

Citroën service 5+ og 10+

Optimér din Citroëns ydeevne med vores servicepakker 5+ og 10+ hos Citroën Amager. Med erfarne teknikere og avanceret service sikrer vi pålidelighed og forlænget levetid for din bil.

Citroën værkstedskonto

Med Citroën Værkstedslån kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Citroën-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Citroën reparation og videotjek

Med et gratis Citroën-videotjek visualiserer og forklarer vores specialuddannede Citroën-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for.

Gratis Citroën bremseeftersyn

Lige nu kan du få lavet et eftersyn på dine bremser helt gratis, hvis du skulle være så heldig at eje en Citroën.

Det er altid en god ide, at give bremserne de bedste betingelser for optimal funktion. Det kan du nemt gøre ved at få foretaget et bremseeftersyn jævnligt - og evt. få udskiftet nedslidte dele.

Citroën instruktionsbøger online

Har du brug for at kigge i instruktionsbogen til din bil, men kan ikke lige finde ud af hvor den er? Jamen så er hjælpen nær - vi har samlet alle instruktionsbøger online, så det er nemt for dig at finde præcis det du leder efter.

Her finder du hele arkivet på samtlige Citroën modeller online. Hvis du har spørgsmål, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Citroën skift af tandrem

Går tandremmen i stykker, kan den forårsage alvorlige skader på motoren. Derfor anbefaler vi, at den udskiftes hvert 6. år eller ved fabrikkens anbefalede kilometerinterval.

På værkstedet bruger vores specialuddannede teknikere naturligvis originale reservedele af høj kvalitet. Vær på den sikre side og book tid allerede nu

Citroën tryghedsaftale

Med en Citroën tryghedsaftale er vi med dig hele vejen! Kør bekymringsfrit - tryghedsaftalen dækker op til bilens 7. År eller 150.000 km, alt efter hvad der indtræder først, og kan tegnes helt indtil din bil er 48 måneder.

Du kan finansiere din Citroën tryghedsaftale med vores værkstedslån, med 0,- i udbetaling, renter og gebyrer.

Autoriseret Citroën værksted på Amager

Hos Bilhuset Elmer ved vi, at din Citroën betyder mere for dig end blot et transportmiddel. Det er en del af din hverdag og dine oplevelser. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af services, fra almindelig vedligeholdelse til mere komplekse reparationer, alt sammen udført med den nyeste teknologi og dybdegående kendskab til Citroën biler.

Vores mål er at give din bil den bedst mulige service, så den altid er klar til vejen.

At vælge Bilhuset Elmer på Amager som dit autoriserede Citroën værksted betyder, at du vælger et værksted, der prioriterer høj kvalitet, effektivitet, og førsteklasses kundeservice. Vi er dedikerede til at sikre, at din Citroën kører som ny, uanset dens alder eller model.

Hos Bilhuset Elmer på Amager forstår vi, hvad din Citroën betyder for dig. Vi tilbyder professionel og pålidelig service, du kan stole på. Uanset om du søger efter "autoriseret Citroën service på Amager" eller "erfaren Citroën mekaniker", er Bilhuset Elmer det rette valg for dig. Kontakt os i dag, og lad os vise dig, hvad ægte service betyder for din Citroën.NYERE BRUGTE CITROËN MODELLER PÅ LAGER

Vi har et stort udvalg af nyere og brugte brugte Citroën modeller til salg på Amager.
Tag et kig på udvalget og find din næste gode Citroën hos os.

Alle biler i vores sortiment er nøje udvalgt og gennemgået af vores kvalificerede mekanikere, for at sikre, at de lever op til vores kvalitetskrav.

Vores dygtige salgsteam, der står klar til at guide dig gennem vores udvalg og hjælpe dig med at finde den Citroën, der bedst matcher dine behov og ønsker.