INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Hero Pl Dec3 1 1639730096197

BILHUSET ELMER
AMAGER

Bilhuset Elmer  er AIWAYS forhandler og partner på Amager.

”Ai” betyder ”elsker” på kinesisk og fører i Aiways navnet direkte til sloganet: ”Love your drive”. Det understreger ambitionen om at bygge elbiler, der er en fornøjelse at køre, lette at betjene og tilgængelige for mange.

Aiways blev etableret i 2017 af de to entreprenører Samuel Fu og Gary Gu – begge med rødder i bilindustrien. Bag selskabet står en række private investorer og byen Shangrao i Jiangxi provinsen, hvor fabrikken ligger. Teamet i udviklingsafdelingen og i produktionen tæller folk fra den kinesiske og europæiske bilindustri. Det europæiske hovedkontor ligger i München. Aiways har etableret et centralt reservedelslager i Amsterdam tæt ved Schiphol lufthavn for at kunne servicere det europæiske marked med korte leveringstider.

Velkommen til de gode biloplevelser hos Bilhuset Elmer.

Se vores nye biler fra Aiways her.

HENRIK PETERSEN RINDBÆK-FLACHS
BILRÅDGIVER
AIWAYS AMAGER

TELEFON: 3246 2086
MAIL: hp@bilhusetelmer.dk

MADS VESTERGAARD-OLSEN
PRAKTIKANT SALG
AIWAYS AMAGER

TELEFON: 8177 8866
MAIL: mvo@bilhusetelmer.dk

AIWAYS U5 EKSTERIØR

STOR SUV MED MASSER AF PLADS
4,68 meter lang, 1,87 meter bred og 1,7 meter høj. Denne fem dørs SUV er ikke kun en fryd for øjet, men også en strømlinet og elegant bil med foldbare dørgreb og en aerodynamisk spoiler der mindsker luftmodstanden. Ladestikket er gemt væk under venstre forlygte, hvor det er nemt at tilgå, og integreret i bilens design på en smart og funktionel måde.

LYSET I CENTRUM
De L-formede LED forlygter og LED baglygterne er smukt integreret i bilen. Baglygterne løber som et lysbånd tværs over bagenden af bilen og sikrer U5 et eksklusivt udtryk - også om natten.

ALUFÆLGE
Begge versioner af U5 har alufælge som standardudstyr. 17" på Plus og 19" på Premium. Begge er aerodynamiske og elegant forarbejdede i to-tonet design.

TAGBØJLER
U5 har tagbøjler der kan klare op til 75 kilo ekstra bagage. Tagbøjlerne er enten sorte eller blanke afhængig af bilens tagfarve. Vindafviseren over bagruden sørger for optimal aerodynamik og et meget strømlinet design.

ELEKTRISK BAGKLAP
I Premium-versionen åbner bagklappen elektrisk ved et tryk på nøglen eller ved at vippe en fod ind under bagenden af bilen for håndfri betjening. Bagklappen åbner til et helt fladt gulv, der gør af- og pålæsning af tunge ting så enkelt som overhovedet muligt. 

AIWAYS U5 INTERIØR

HØJ KOMFORT I KABINEN
I Premium versionen af U5 sidder alle passagerer i elegante og komfortable lædersæder med god støtte og ergonomi. Førersædet er elektrisk justérbart i seks retninger og passagersædet kan justeres elektrisk i fire retninger. Førersædet har desuden elektronisk justérbar lændestøtte. Polstrede midterarmlæn findes både for- og bag, og bagsæderyglænet kan lægges ned i forholdet 60:40, hvis bilen skal transportere ekstra meget bagage. Gulvet i bagagerummet er helt plant og har en maksimal kapacitet på 1555 liter med bagsædet i brug til bagage. I SIZE fastgørelse af barnestole gør det ekstra sikkert at køre med børn på bagsædet. 

MINIMALISTISK COCKPIT - MAKSIMAL KONTROL
De fleste funktioner i bilen styres fra en 12,3" HD touchscreen anbragt centralt på bilens instrumentpanel - lige fra radio og soltag til sikkerhedssystemer og klimaanlæg. Skærmen har anti-refleks overflade og er smudsafvisende. Premium versionen har et ekstra panel foran gearvælgeren til styring af klima- og sædevarme. En telefon kan nemt kobles til bilen via et USB stik, så navigation og musik kan betjenes via bilens skærm.

MASSER AF PLADS OG HØJT TIL LOFTET
Plads bliver ikke en mangel i U5. Store og små ting finder plads i det praktiske aflukkede rum mellem forsæderne eller under midterkonsolen. Med alle fem sæder i brug rummer bagagerummet 432 liter og 1555 liter, hvis ryglænet til bagsædet foldes ned i plan med gulvet i bagagerummet. Så er der plads til det meste. Er der brug for mere plads, er der et ekstra rum under gulvet til bagagerummet. Et smart rum under motorklappen foran har plads til type 2 ladekabler og nødlader, hvor det er nemt at nå dem, når bilen skal lades.  

 

BATTERIPAKKE

OPLADNING OG BATTERI
Aiways U5-batteripakken er designet i en sandwichstruktur og består af 24 moduler med høj energitæthed. Battericellerne leveres af den velkendte leverandør CATL, men batteriet og batteriteknologien er udviklet af Aiways selv. Den innovative batteripakke har 63 kWh kapacitet og driver motoren med 150 kW (204 hk) og 310 Nm, hvilket muliggør en rækkevidde på 410 km (400 km på premiummodellen).* I kraft af den høje opladningseffektivitet oplades U5 fra 20 % til 80% på kun 35 minutter*.
Forbrug ved blandet kørsel 166 - 170 Wh/km. Rækkevidde: 400-410 km (WLTP-norm). Forbrug kan påvirkes af kørestil og vejrforhold. Der tages forbehold for trykfejl. *Ladetid 20% - 80% hurtigladning (op til 90 kW) European Standard Combined Charging System (CCS)

BATTERIETS OPBTGNING
I modsætning til andre bilbatterier har U5 en patenteret sandwichstruktur. Den flerlagede struktur indsætter en isoleringsskærm mellem batterimodulet og kølepladen og adskiller således 'tørzone' (batterimodul) fra 'vådzone' (køleplade). Effektiv køling og forvarmning øger batteriets levetid og effektivitet, og sikrer større kapacitet og dermed en øget rækkevidde. Med denne konstruktion er det muligt, selv efter otte år, at levere mindst 80 pct. af den oprindelige kapacitet.


SIKKERHED
Adskillelsen mellem tørre og våde zoner øger sikkerheden mod kortslutninger. Selv i tilfælde af en alvorlig kollision er batterimodulet beskyttet mod lækage af kølevæske og eliminerer dermed risikoen for brand/eksplosion. Undersiden af ​​batteripladen og batterimodulet er adskilt af et 15 mm mellemrum som en ekstra stødbeskyttelse.