INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Swiftsport Beauty Championyellow 03

BILHUSET ELMER
AMAGER | BORNHOLM

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for SUZUKI.

Suzuki's filosofi om at give usædvanligt meget bil for pengene, er faldet i god jord hos de afgiftsplagede danskere.

Siden starten på det nye Suzuki i Danmark tilbage i 1996, er der nu solgt mere end 150.000 Suzuki biler her i landet, og Suzuki har nu etableret sig, som et af de populære bilmærker i Danmark.

Se alle vores nye Suzuki biler her.

HENRIK PETERSEN
BRAND MANAGER
SUZUKI AMAGER


TELEFON: 3246 2082 
MAIL: hp@bilhusetelmer.dk

SØREN NIMB
BRAND MANAGER
SUZUKI BORNHOLM

TELEFON: 5693 1812
MAIL: sn@bilhusetelmer.dk

SUZUKI FINANSIERING

Få et billån inkl. udvidet garantiforsikring.

Når du finansierer din Suzuki via eBilfinans - et selskab i Nordea Finans - kan du vælge et billån som både er attraktivt på selve lånet, og som også inkluderer en udvidet dækning af din bil i op til 7 år - du får dermed ekstra tryghed i bilkøbet.

Drive7 dækker din bil i helt op til 7 år/150.000 km og bliver aktiv når bilens fabriksgaranti ophører.

Den sikrer, at du er dækket ind, hvis der opstår mekaniske eller elektroniske fejl på bilen.

Den følger altid bilen, så hvis du fx sælger den efter 4 år, er der stadig 3 års dækning tilbage.

SUZUKI PRIVATLEASING

Privatleasing af biler er inde i en rivende udvikling, og det bliver mere og mere populært at vælge leasing som finansieringsform.

Hos Suzuki kan du selvfølgelig også vælge, at lease din nye bil. Suzuki Privatleasing tilbydes i samarbejde med Nordea Fleet, der er et af Danmarks førende leasingselskaber.

Når du leaser din bil hos Suzuki, får du først og fremmest økonomisk sikkerhed. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om stigende renter eller værditab på bilen.

Særlige fordele ved at vælge Suzuki Privatleasing:

100% budgetsikkerhed. Ydelsen er fast i hele leasingperioden.

Autoriseret service er inkluderet i perioden.

Der er ingen restgæld ved leasingaftalens udløb.

Når leasingperioden udløber, er det en uafhængig taksator, der tjekker bilens stand og afgør, hvem der skal betale for evt. fejl og mangler.

Leasingkontrakten er baseret på FDM's retningslinier.

Alt foregår hos Suzuki forhandleren.

SUZUKI FORSIKRING

En Suzuki forsikring er skæddersyet specielt til din Suzuki. Med forsikringen har vi lagt vægt på tryghed, god dækning og en konkurrencedygtig pris. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If forsikring, Nordens største forsikringsselskab.

Ny Suzuki? - Markedets bedste bilforsikring
Når du køber en Suzuki hos en Suzuki forhandler, kan du vælge mellem to forskellige løsninger. Den ene er, at du får den første måned gratis, og den anden er, at du får en særlig Suzuki Intro-forsikring til en meget fordelagtig pris for de første 6 måneder. Din Suzuki skal blot være mindre end 5 år gammel, når du køber den.

Første måned er gratis!

Vælger du vores special-tilbud, hvor den første måned er gratis, er du dækket af vores kaskoforsikring i en måned, uden at det koster dig en krone. Derefter bliver du kontaktet af Suzuki Forsikring med henblik på en fortsættelse af forsikringen på fordelagtige vilkår:

Er du fyldt 25 år og har kørt skadefrit i den gratis måned, starter du som elitebilist til lav præmie ved tegning af forsikringen.
Er du mellem 18 og 24 år og nystartet bilist, får du 5 års anciennitet, hvis du kører skadefrit den første måned. Du får dermed hurtigere adgang til en lavere forsikringspræmie.

Se mere om Suzuki forsikring her