INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Suzuki Carbanner Swift

SUZUKI PRIVATLEASING

Køreglæde og økonomisk sikkerhed

SUZUKI PRIVATLEASING
AMAGER | BORNHOLM

Hos Suzuki kan du selvfølgelig også vælge, at lease din nye bil. Suzuki Privatleasing tilbydes i samarbejde med Nordea Fleet, der er et af Danmarks førende leasingselskaber. Når du leaser din bil hos Suzuki, får du først og fremmest økonomisk sikkerhed. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om stigende renter eller værditab på bilen.

Særlige fordele ved at vælge Suzuki Privatleasing:

• 100% budgetsikkerhed. Ydelsen er fast i hele leasingperioden.
• Autoriseret service er inkluderet i perioden.
• Der er ingen restgæld ved leasingaftalens udløb.
• Når leasingperioden udløber, er det en uafhængig taksator, der tjekker bilens stand og afgør, hvem der skal betale for evt. fejl og mangler.
• Leasingkontrakten er baseret på FDM's retningslinier.

Suzuki Swift
1.2 Hybrid Exclusive

*Udbetaling: 4.995,-
*Md. Ydelse: 2.695,-

Den nye Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Den bygger videre på de velkendte kvaliteter, der gjorde de første to generationer så populære: gokart-lignende køreegenskaber og et ikonisk design. Endnu inden Swift har sat sig i bevægelse, signalerer designet fart og dynamik.

* Samlet betaling i perioden: 102.615,-
* Leasing eksempler ved 3 år/30.000 km
Bilen kan være vist med ekstra udstyr

Suzuki Ignis
1.2 Hybrid Club AEB

*Udbetaling: 4.995,-
*Md. Ydelse: 2.395,-

Den nye Suzuki Ignis er helt sin egen. Der findes ingen andre biler som den nye Ignis. Den er både en minibil og en ægte SUV. Bare meget mindre og fiksere end de ellers store og tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Men den er altså god nok. Vi kalder den en mini-SUV. Og den koster fra lige under 134.000 kroner.

* Samlet betaling i perioden: 91.815,-
* Leasing eksempler ved 3 år/30.000 km
Bilen kan være vist med ekstra udstyr

Suzuki Vitara
1.4 Hybrid Club

*Udbetaling: 4.995,-
*Md. Ydelse: 3.195,-

For 30 år siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen, der nu er nået til sin fjerde generation. Med et elegant og stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Du kan få den med 112 eller 140 turbo-hk og i flere attraktive udstyrsvarianter.

* Samlet betaling i perioden: 120.615,-
* Leasing eksempler ved 3 år/30.000 km
Bilen kan være vist med ekstra udstyr

SUZUKI PRIVATLEASING
Leasingpriserne er pr. januar 2022 og inkl. moms, men ekskl. evt. metallak og beregnet på 36 måneders leasing, med et årligt km-forbrug på 10.000 km. I alt 30.000 km. Aftalen kan også laves med et større årligt km-forbrug. Ved fx 15.000 km årligt skal du kun lægge 100 kroner til de ovenstående månedlige ydelser.


Udbetalingen (ekstraordinær 1. gangsydelse) skal indbetales før afhentning af bilen. Den månedlige ydelse er inkl. autoriseret service, men ekskl. forsikring, ejerafgift, brændstof og dæk (der kan tilkøbes). Beløbet for samlet betaling i leasingperioden er inkl. 600 kr. i afleveringsgebyr ved leasingaftalens ophør. Der tages generelt forbehold for kreditgodkendelse af Nordea Fleet.