INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

NY Peugeot 208

Markant, sportsligt og stilrent design

1/1


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Peugeot på Bornholm.
Herunder kan du se hele vores udvalg af modeller fra Peugeot.

Peugeot 108

Peugeot 108 er chik og elegant, original og karakteristisk, skræddersyet til en sofistikeret livsstil i byen og bemærkelsesværdigt kompakt. 

Peugeot 108 er selve indbegrebet af stilfuld elegance. Den vækker opsigt i trafikken takket være et sofistikeret urbant design med fine dynamiske linjer og minutiøse detaljer.

NY Peugeot 208

Ny Peugeot 208 har et ungt og sportsligt look. I kabinen finder man det originale Peugeot i-Cockpit® 3D. Og ikke mindst er der frit valg mellem benzin-, diesel- og el-motor. Ny PEUGEOT 208 har en stærk personlighed, som ses ved første øjekast. Den lave silhuet, den lange motorhjelm og de sensuelle kurver afslører en forførende, sportslig karakter.

Peugeot 308 5-dørs

Gør dig klar til kærlighed ved første blik når du ser den uforglemmelige Peugeot 308 og dens stærke personlighedi. Det ikoniske Peugeot logo sidder midt i den markante front mens de nye 16” Zyrcon hjul tilføjer sin elegance. Den helt nye kompakte Peugeot 308 5-dørs har fuldt integreret signaturbelysning med nye halogenlygterisom giver en mere synlig tilstedeværelse på vejen.

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW har et moderne design med slanke og sportslige linjer. Den markerer sig med den nye front med krom-facetteri og nye, ellipseformede halogenforlygter. Den vækker øjeblikkeligt opsigt med sin nye udtryksfulde front, frække signatur-belysning som er synlig dag og nat og ikke mindst med sine elegante 16" Zyrcon fælge.

Peugeot 3008 SUV

Du sidder i de smukkeste omgivelser, når du kører afsted på eventyr. Peugeot 3008 SUV udstråler kraft og karakter. Det markante og stilrene design er præget af både robusthed og elegance. 

I 3008 SUV, oplever du et sansestimulerende og teknologisk univers, der vil give dig endnu stærkere køreoplevelser.

Peugeot 3008 SUV GT

Fra alle vinkler viser 3008 GT SUV sit sportslige temperament. Det ses på den ranke holdning, de brede skærme og de store 19’’ dæk. Den eksklusive karakter ser man også i designet og finishkvaliteten. 

Peugeot har altid været en del af den franske industrielle tradition for kvalitet og innovation.

Peugeot NY 508 5-dørs

Oplev den helt nye Peugeot 508: En markant fastback med et dristigt udseende, der ikke går på kompromis med det bedste indenfor design. Og med avanceret teknologi, der medvirker til en endnu bedre køreoplevelse. Med sin lave dynamiske form, en aggressiv front og en muskuløs stil åbner den nye Peugeot 508 fastback op for en helt ny æra af sport og elegance

Peugeot NY 508 SW

Oplev den nye Peugeot 508 SW, en eksklusiv stationcar med et markant design, komfort som en langtursbil, rummelighed som en SW, sportslige køreegenskaber som en coupé, og kvalitet og teknologiske ydelser på højt niveau.  

Den nye PEUGEOT 508 SW har  moderne elegance - og så er den også både rummelig og sportslig

Peugeot 5008 SUV

Peugeot 5008 SUV's kraftfulde design og lange, slanke linjer imponerer fra første blik. Den elegante silhuet, Black Diamondi taget og kølergitteret med forkromede lameller danner en smuk ramme om et rummeligt indre. 

Tag familie og venner med på tur i din Peugeot 5008 SUV, som har 7 sædepladser

Peugeot NY RIFTER

Den nye Peugeot Rifter løfter sløret for en robust og karakteristisk stil. Det moderne og højteknologiske interiør, der byder på bemærkelsesværdig høj komfort og tilpasningsevne, inviterer dig til at nyde en helt ny oplevelse ombord. 

Med et markant design viser Rifter tydeligt slægtskabet med Peugeots øvrige modelprogram.

Peugeot TRAVELLER

Med Peugeot Traveller får du et nyskabende og eksklusivt interiør med masser af plads! Et unikt og stilrent design, kombineret med Peugeots suveræne køreegenskaber, BlueHDi Euro 6-motorer, og ikke mindst førsteklasses komfort. Bag den moderne og elegante silhuet, skjuler der sig et rummeligt og luksuriøst interiør, der er designet til optimal komfort.