INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

DEN NYE MAZDA3

Udformet og konstrueret til at give køreglæde

1/1


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Mazda på Amager og i Helsingør, samt autoriseret værksted på Bornholm.
Herunder kan du se hele vores udvalg af modeller fra Mazda.

Mazda2

Mazda2 er et bevis på, at de bedste ting af og til kommer i små pakker. God respons og køreglæde, hvad enten det er i byen eller på motorvejen. Mazda2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau, hvad angår tekniske løsninger og et avanceret infortainment-system.

Mazda3 Hatchback

Den nye Mazda3 Hatchback fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning. Den nye Mazda3 er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille.

Mazda3 Sedan

Den nye Mazda3 Sedan pirrer din sans for elegance og raffinement. Vi har skabt et slankt og raffineret karosseri med en gennemført stil. Alle vores motorer omfatter nye systemer, som øger kraften ved lave hastigheder og giver en mere effektiv kørsel i byen.

Mazda6 Sedan

Mazda6 Sedan er fantastisk at køre i og så blændende smuk og elegant, at den altid gør indtryk – i byen, på jobbet og når du er på langtur.  Interiøret er bygget efter alle håndværkskunstens regler med næste generations teknologi og forfinet KODO: Soul of Motion design. 

Mazda6 Stationcar

Den nye Mazda6 Stationcar er en flot og elegant bil, der kan klare enhver situation og hurtigt tilpasser sig din aktive og krævende livsstil. Det dynamiske KODO: Soul of Motion-design, næste generations teknologi og et nyt, luksuriøst interiør gør denne stationcar så rummelig og fleksibel, at den let kan håndtere dine mange forskellige behov. 

Mazda CX-5

Lige dele luksus og køreglæde med højere kvalitet og mere raffinement til både dig og dine passagerer er, hvad vores mellemklasse familie-SUV, Mazda CX-5, leverer. For at berige og forbedre hver eneste køretur giver vores nyeste Skyactiv-konstruktion dig en utroligt jævn kørsel uden at gå på kompromis med effektivitet.

Mazda CX-30

Både indvendigt og udvendigt er den nye Mazda CX-30 simpelthen smuk – det gælder lige fra karrosseriets flydende kurver til interiørets indbydende formgivning og den innovative teknologi under overfladen. 

En bil med dynamisk ydeevne, spændende køreegenskaber samt uovertruffen komfort og sikkerhed. 

Mazda MX-30
Fra efterårdet 2020

HELT NY, HELT ELEK­TRISK, HELT MAZDA
Udforsk den nye Mazda MX-30, vores første fuldelektriske bil, som er designet til at være både moderne og stilfuld. Træd ind i et rummeligt og smukt udformet interiør. Oplev de unikke Mazda-køreegenskaber, som bringer dig sikkert frem i dit daglige liv.

Mazda MX-5 Roadster

Mazda MX-5 Roadster blæser dig omkuld, før du overhovedet har sat dig ind i den. Den fås nu i den nye flotte og sprællevende Soul Red Crystal-karrosserifarve, ser understreger skønheden og kvaliteten i det prisbelønnede design KODO – Soul of Motion. Når du først har sat dig ind i og oplevet MX-5, forstår du følelsen af rendyrket køreglæde.

Mazda MX-5 RF

I alt fra vores prisbelønnede SKYACTIV Technology og forbløffende KODO-design er MX-5 RF nøje udformet til at levere køreglæde til dig. Mazda MX-5 RF har en foldbar hardtop, der er blevet smukt formgivet ud fra designfilosofien KODO – Soul of Motion. Dette avancerede tag kan åbnes, mens du kører (op til 10 km/t), så du kan nyde kørslen under åben himmel.