INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

SALGSAFDELINGER OG RESERVEDELE
På grund af COVID-19 restriktioner, har vores salgsafdelinger ( inkl. reservedele ) kun åbent for henvendelser pr. tlf. - mail eller online.
OBS! Det er muligt at booke prøvetur, rådgivning og præsentation af bil hjemme hos dig.

For erhvervskunder  er alle salgsafdelinger ( inkl. reservedele ) og værksteder åbent som normalt.

VÆRKSTEDER
Vores værksteder har åbent og det er stadig muligt for alle kunder, at indlevere/afhente bil som normalt.

CITROËN C5 AIRCROSS

EN ULTRA-KOMFORTABEL OG FLEKSIBEL INDRETNING MED UNIK KARAKTER

1/1


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Citroën på Amager.
Herunder kan du se hele vores udvalg af modeller fra Citroën.

Citroën C1

Et optimistisk design, en sympatisk personlighed og en dynamisk stil! Citroën C1 virker  frisk og livlig og tiltrækker sig opmærksomheden fra første blik. Til at fuldende det moderne by-look kan den forsynes med ekstraudstyr som bakkamera eller mørktonede ruder bag.

Citroën C3

Et frisk pust til de små mellemklassebiler! Ny Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump® (option). Den unikke og udtryksfulde formgivning gør bilen letgenkendelig i sin klasse.

Citroën C3 Aircross

Ny Citroën C3 Aircross har en unik stil, der forener robusthed og originalitet i overensstemmelse med Citroëns DNA og SUV-segmentets grundlæggende elementer. Citroën C3 Aircross har kategoriens bedste rummelighed og en komfort ud over det sædvanlige.

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus - det seneste bud på en kompakt hatchback. Den markant ændrede C4 Cactus lever op til standarderne i segmentet med hensyn til teknologier og motortyper, men adskiller sig med sin unikke karakter og komfort. C4 Cactus leverer en unik kørselskomfort, der er helt typisk for Citroën.

Citroën C4 Spacetourer

Med Citroën C4 Spacetourer kan du forene familie og køreglæde. Den nye version af den populære 5-sæders MPV læner sig stadig op ad sin forgængers unikke og letgenkendelige design, men er blevet både mere moderne og dynamisk.

Citroën Grand C4 Spacetourer

Citroën Grand C4 Spacetourer blevet både mere moderne og dynamisk. Modellen er blevet forfinet med nye Citroën vinkler bag og en front, der giver Citroën Grand C4 SpaceTourer et mere energisk udseende.

Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross er en fuldblods SUV med store hjul, et muskuløst og beskyttende design og en høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning. Den nye SUV Citroën C5 Aircross er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment.

Citroën Spacetourer

Drømmer du om en tur i det blå med hele familien? Med Citroën SpaceTourer ligger mulighederne for fødderne af dig! I vores mobile verden er det rart at kunne rejse i grupper, og her kan Citroën SpaceTourer være med til at lette hverdagen og give fleksibilitet.

Citroën Berlingo

Citroën præsenterer den nye generation af ikoniske Berlingo. Med en kombination af sin forgængeres bedste styrker og et væld af nye, markante features. Den nye Citroën Berlingo er innovativ med hensyn til både design, kabineindretning.