INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

PEUGEOT 208 2019 131 FR Desktop


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Peugeot på Bornholm og i Helsingør.
Herunder kan du se hele vores udvalg af modeller fra Peugeot.

NY Peugeot 408

NY PEUGEOT 408 ANKOMMER I 2023
Ny inspirerende fastback. Skarp og dynamisk. Seneste generation af Peugeot-i-Cockpit®.

Den internationale Car Of The Year jury var ikke i tvivl, og den nye 408 er derfor nomineret til at vinde den anerkendte pris i 2023.

HYBRID ELLER BENZIN ?
• Plug-in hybrid giver dig fri adgang til bycentre og miljøzoner med begrænset trafik.
• Benzinmotor kombinerer PureTech 130 EAT8 S&S-motorens ydeevne og effektivitet.

Peugeot 208 / e-208

Oplev Peugeot 208: Bybilen, der kendes på det sporty design og er udstyret med Peugeot 3D i-Cockpit®.
Peugeot 208 skiller sig ud fra mængden med sit sporty design. Indvendigt mødes du af det unikke Peugeot i-Cockpit® 3D.

Oplev også Peugeots Power of Choice koncept, der giver dig frihed til at vælge mellem benzin-, diesel- eller elmotor.

Peugeot 308 / 308 PHEV

Ny Peugeot 308 er en eksklusiv bil, der fanger din opmærksomhed med sin karakterstyrke og dynamiske udstråling.

Du kan være sikker på, at de innovative teknologier i det nye Peugeot i-Cockpit® gør hvert øjeblik i bilen til en unik oplevelse. Og når det gælder kørekomfort med den bedste kombination af effektivitet og ydeevne, har du frit valg mellem plug-in hybrid-, diesel- og benzinmotorer.

Peugeot 308 SW / 308 SW PHEV

Slip for stereotyperne og nyd hvert øjeblik bag rattet i ny Peugeot 308 SW. Lad dig inspirere af den udtryksfulde, ukonventionelle stil, og de nye teknologier, der er udviklet til at intensivere kvaliteten af din tid ombord.

Med Power of Choice konceptet fra Peugeot kan du frit vælge, om din nye Peugeot 308 SW skal have en effektiv benzinmotor, dieselmotor eller plug-in hybrid-motor.

Peugeot 3008  / 3008 SUV PHEV

Oplev Peugeot 3008 SUV og dens helt unikke karakter.

Det innovative Peugeot i-Cockpit® og en bred vifte af avancerede teknologier er udviklet med fokus på din sikkerhed og køreglæde.

Peugeots Power of Choicekoncept giver dig frihed til at vælge din 3008 SUV med benzinmotor, dieselmotor eller som plug-in hybrid med op til 62 km elektrisk rækkevidde.

Peugeot 5008 SUV

Velkommen til en eksklusiv kombination af dynamisk design, rummelighed og innovation.
Det sportslige look suppleres af skarpe linjer, som giver Peugeot 5008 SUV sin helt egen karakter og fremtoning. Sjældent er så stor en SUV blevet designet så raffineret og harmonisk. Førerpladsen med det unikke Peugeot i-Cockpit® og funktioner i luksusklassen bidrager til din oplevelse af afslappet komfort og rendyrket køreglæde.

Peugeot 508 / 508 PHEV

Nyd Peugeot 508's elegante og stilsikre design. Glæd dig til en suveræn køreoplevelse og teknologiske innovationer.

Peugeots Power of Choice koncept giver dig frihed til at vælge din 508 med benzinmotor, dieselmotor eller som plug-in hybrid med op til 54 km rækkevidde i elektrisk indstilling.

Peugeot 508 SW / 508 SW PHEV

Den skarpe og kraftfulde formgivning kombineret med den nye Dark Chrome frontgrill i blank sort giver 508 SW sin helt egen karakter, kendetegnet af rummelighed og elegance.

Det sportslige udtryk suppleres af dobbelte, forkromede udstødningsrør , og de blanksorte pyntelister fremhæver 3D-effekten i Peugeots Full LED signaturbelysning.

Peugeot Partner / e-Partner

I mere end 20 år er Peugeot Partner blevet hverdagstestet af hundredetusinder kunder, og kvalitet og funktionalitet er løbende udviklet til at være blandt markedets suverænt bedste. Nyeste generation af Peugeot Partner med Peugeot i-Cockpit® leverer sikkerhed, komfort og innovative løsninger på et niveau, der ikke tidligere er set i varebilsklassen.

Peugeot e-RIFTER

PEUGEOT E-RIFTER : FAMILIEBILEN MED ELMOTOR


e-Rifter indtager gadebilledet med et robust og selvsikkert look. Dens funtionelle interiør med imponerende rummelighed og fleksibilitet, baner vej for en aktiv livsstil.

Peugeot e-TRAVELLER

Den elektriske minibus.

Med Peugeot e-Traveller får du et eksklusivt interiør med masser af plads! En e-Traveller fremstår med et stilrent design, der kombineret med Peugeots suveræne køreegenskaber og komfort sikrer en behagelig rejse.

Peugeot Boxer

En varebil skal være praktisk og robust, men ikke mindst understrege virksomhedens image udadtil.

Peugeots nye Boxer kan derfor med et gennemtænkt design, allround styrket kvalitet og øget brugerfunktionalitet tilpasses det enkelte erhverv ned til mindste detalje.

Peugeot Expert / e-Expert

Peugeot Expert er den mellemstore varebil med format til en bred vifte af transportopgaver.

Peugeots Power of Choice koncept giver dig frihed til at vælge varebilen med forbrændingsmotor eller elmotor med 330 km rækkevidde.

Peugeot Expert fås i flere versioner tilpasset dine arbejdsopgaver, så du får en skræddersyet og effektiv transportløsning.