INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Citroen C5 Aircross Offres 2880 1531


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Citroën på Amager.
Herunder kan du se hele vores udvalg af modeller fra Citroën.

Citroën C3

Et frisk pust til de små mellemklassebiler! Ny Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump® (option). Den unikke og udtryksfulde formgivning gør bilen letgenkendelig i sin klasse.

NY Citroën ë-C3

Elektrisk mobilitet redefineres i den nye ë-C3: kompakt, fremstillet i Europa, en bil for alle - og fremfor alt kompromisløs ift. design, komfort og udstyr. Med den nye ë-C3 skriver Citroën et nyt og vigtigt kapitel for mærket. Citroën præsenterer den fjerde generation af den populære C3 med en klar ambition om at tilbyde klassens mest komfortable elbil til en fordelagtig pris, som gør elektrisk mobilitet tilgængelig for alle.

ë-C3 forventes at komme til Danmark i første halvår af 2024.

Citroën SUV C3 Aircross

Citroën SUV C3 Aircross styrker sin karakter med en ny front, nye designdetaljer og opgraderet komfort med introduktionen af Advanced Comfort Seats®*.

Alsidig, fleksibel og kompakt. Citroën SUV C3 Aircross gør livet lidt lettere.

Citroën C4

Med den nye Citroën C4 og Citroën ë-C4 er det muligt at vælge den motor, der passer bedst til dit behov og livsstil. Lige meget hvilken model du vælger, er du garanteret samme høje niveau med hensyn til komfort, design og anvendelighed.

Citroën ë-C4

Med den nye Citroën C4 og Citroën ë-C4 er det muligt at vælge den motor, der passer bedst til dit behov og livsstil. Lige meget hvilken model du vælger, er du garanteret samme høje niveau med hensyn til komfort, design og anvendelighed.

Citroën ë-C4 X

Stilen på den nye Citroën ë-C4 X elbil udfordrer de traditionelle designkoder for et kompakt karrosseri, og byder på innovation, raffinement og karakter. Designet befinder sig i krydsfeltet mellem den elegante fastback og den moderne SUV.

Citroën C5 X PHEV

Den nye C5 X forener elegancen fra en sedan med dynamikken fra en stationcar og højden fra en SUV. I den nye Citroën C5 X kombineres elegancen fra en hatchback, dynamikken fra en stationcar og højden fra en SUV. Og den byder på en særlig ro takket være Citroën Advanced Comfort® konceptet og kabinens lounge-stemning. 

Citroën C5 Aircross PHEV

En ny standard for komfort, plads og alsidighed er sat. Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid er blevet opdateret og udstråler mere styrke og raffinement end nogensinde. Citroën SUV C5 Aircross er blevet endnu mere selvsikker og dynamisk at se på. Samtidig syner den mere elegant og stilfuld end nogensinde.

Citroën ë-Berlingo

Oplev den elektriske Citroën ë-Berlingo familiebil. Du vil blive forført af dens komfort, fleksibilitet, funktionalitet og rummelighed. Den markante front med sin høje, korte motorhjelm fremhæver den nye ë-Berlingos alsidige karakter, der fuldendes af integrerede tagbøjler.

Citroën Berlingo VAN / ë-Berlingo VAN

Oplev Citroën ë-Berlingo elektrisk Van og Citroën Berlingo Van. De tilbyder de samme egenskaber med hensyn til modularitet, indvendig plads og lastekapacitet Citroën Berlingo Van byder både på enestående kørselskomfort og reducerede driftsomkostninger.

Citroën Jumpy / ë-Jumpy

Oplev Citroën ë-Jumpy elektrisk og Citroën Jumpy. De tilbyder de samme tjenester med hensyn til komfort, modularitet, nyttig volumen og lastekapacitet. Citroën ë-Jumpy elektrisk er ideel til at imødekomme mobilitetsbehov i byer og byområder hos erhvervslivet.

Citroën Jumper

Med hensyn til lastrum er Citroën Jumper klart en af ​​de bedste i sit segment og har endda topplaceringen i lastbredde. Det er nok plads til store laster og til at gøre erhvervslivet lettere for fagfolk. Citroën Jumper har et kraftfuldt udtryk og rummer samtidig ro og komfort. Nyd absolut ro i kabinen takket være forbedret lydisolering.

Citroën ë-Spacetourer

Oplev Citroën ë-SpaceTourer som vil forføre dig med sin komfort, sin modulopbygning, sin praktiske funktion og sin indvendige volumen. Ny Citroën ë-SpaceTourer er en kompakt bil, der kan transportere 6 til 9 personer uden at gå på kompromis med komfort, alsidighed og design.