INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

CL 18.023.007


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Citroën på Amager.
Herunder kan du se hele vores udvalg af modeller fra Citroën.

Citroën C1

Et optimistisk design, en sympatisk personlighed og en dynamisk stil! Citroën C1 virker  frisk og livlig og tiltrækker sig opmærksomheden fra første blik. Til at fuldende det moderne by-look kan den forsynes med ekstraudstyr som bakkamera eller mørktonede ruder bag.

Citroën C3

Et frisk pust til de små mellemklassebiler! Ny Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump® (option). Den unikke og udtryksfulde formgivning gør bilen letgenkendelig i sin klasse.

Citroën C3 Aircross

Ny Citroën C3 Aircross har en unik stil, der forener robusthed og originalitet i overensstemmelse med Citroëns DNA og SUV-segmentets grundlæggende elementer. Citroën C3 Aircross har kategoriens bedste rummelighed og en komfort ud over det sædvanlige.

Citroën C4

Med den nye Citroën C4 og Citroën ë-C4 er det muligt at vælge den motor, der passer bedst til dit behov og livsstil. Lige meget hvilken model du vælger, er du garanteret samme høje niveau med hensyn til komfort, design og anvendelighed.

Citroën ë-C4

Med den nye Citroën C4 og Citroën ë-C4 er det muligt at vælge den motor, der passer bedst til dit behov og livsstil. Lige meget hvilken model du vælger, er du garanteret samme høje niveau med hensyn til komfort, design og anvendelighed.

Citroën Grand C4 Spacetourer

Citroën Grand C4 Spacetourer blevet både mere moderne og dynamisk. Modellen er blevet forfinet med nye Citroën vinkler bag og en front, der giver Citroën Grand C4 SpaceTourer et mere energisk udseende.

Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross er en fuldblods SUV med store hjul, et muskuløst og beskyttende design og en høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning. Den nye SUV Citroën C5 Aircross er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment.

Citroën C5 Aircross PHEV

Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid tilbyder optimal alsidighed: Uanset om du kører elektrisk eller på brændstof, vil du og dine passagerer opleve ultimativ komfort på alle køreture.

Du kan foretage en fuld opladning af batteriet i din nye C5 Aircross SUV HYBRID på ca. 10 timer via en almindelig stikkontakt
- og på ca. 4 timer via en Clever Wall box.

Citroën Berlingo

Citroën præsenterer den nye generation af ikoniske Berlingo. Med en kombination af sin forgængeres bedste styrker og et væld af nye, markante features. Den nye Citroën Berlingo er innovativ med hensyn til både design, kabineindretning.