Værkstedschef søges til Bilhuset Elmer, Helsingør

21 september 2020

Har du lyst til at bruge dine evner inden for værkstedsdrift og gøre en forskel for dit team, kunder og samarbejdspartnere? Så har du nu muligheden for at blive en del af en solid virksomhed med flere mærker og afdelinger.

Vi har forrygende travlt og søger branchens dygtigste værkstedschef, der sætter en ære i at yde den bedste kundeservice.

Du har erfaring med værkstedsdrift i et moderne bilhus og trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver. Du har et godt overblik og en god prioriteringsevne. Som leder er du motiverende og formår at få en god teamånd frem hos teamet. Vi forventer, at du arbejder for en effektiv og planlagt arbejdsdag, så teknikerne har optimale arbejdsvilkår og mulighed for faglig sparring.

Dertil er det en fordel, hvis du:
• Har kendskab til Ford, Mazda og Kia
• Har kendskab til branchens IT-systemer fx. Autovision, Planner etc.

Du skal tilrettelægge arbejdet ud fra teamets kompetencer og uddannelsesniveau i samarbejde med din nærmeste kollega. Dine primære opgaver er ledelse af tekniker-teamet, tilbudsgivning, fakturering, kvalitetskontrol og garantibehandling. Målet er at sikre en god medarbejder og kundetilfredshed. Du referencer til eftermarkedschefen og samarbejder naturligt på tværs af afdelinger.

Bilhuset Elmer tilbyder gode arbejdsforhold i et positivt arbejdsmiljø med et skarpt fokus på både medarbejder og kundetilfredshed. Vi har en fri omgangstone og en attraktiv sundhedssikring samt pensionsordning. Løn efter kvalifikationer.

I vores afdeling i Helsingør er vi autoriseret forhandler og servicepartner for mærkerne Ford, Mazda og Kia. Vi er inde i en spændende udvikling med gode muligheder for de medarbejdere, der er med til at folde potentialet ud.

Send din ansøgning til eftermarkedschef Kim Larsen, kl@bilhusetelmer.dk
Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du meget velkommen til at ringe til Kim på telefon 31 68 19 29.