Studiemedhjælper søges til moderne bilhus

30 november 2020

Er du i gang med en økonomisk videregående uddannelse og har sans og interesse for controlling og datamining? Så er du måske den studiemedhjælper vi er på udkig efter.

Bilhuset Elmer er et mellemstort bilhus med forretninger i Kastrup, Helsingør og Rønne. Vi forhandler 6 forskellige bilmærker, sælger brugte biler og har et stort eftermarked bestående af mekanisk-, plade- og malerværksteder samt reservedelslager. Vi er ca. 100 faste medarbejdere fordelt på de 3 lokationer.

Til at bistå økonomiafdelingen søger vi en selvstændig, energifyldt og detaljeorienteret studiemedarbejder med sans for tal og store datamængder.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af diverse rapporter
  • Styrke kontrolmiljøet
  • Deltage i månedsafslutning, herunder bogføring og afstemning
  • Optimere/automatisere arbejdsprocesser

Startdato og arbejdssted:

Stillingen er på 10-15 timer om ugen, med fleksibilitet i forhold til eksamener. Arbejdstiden placeres mellem kl. 8.00 – 17.00 – efter aftale med nærmeste leder. Dit arbejdssted bliver overvejende i Helsingør.

Start: Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler

Dine kvalifikationer:

  • Du er studerende på en relevant videregående uddannelse med økonomisk indhold, f.eks. HA Almen eller lignende.
  • Du besidder gode analytiske evner og er detaljeorienteret.
  • Du er habil IT-bruger af bl.a. MS Office-pakken, herunder Excel på højt brugerniveau, og du evner at sætte dig ind i nye systemer.
  • Du har gode kommunikative evner og formår at formulere dig tydeligt i skrift og tale.
  • Du er energisk og evner at arbejde både selvstændigt og i samarbejde.

Vi tilbyder:

Bilhuset Elmer tilbyder gode arbejdsforhold i et positivt arbejdsmiljø med et skarpt fokus på både medarbejder- og kundetilfredshed. Vi har en fri omgangstone og en attraktiv sundhedssikring samt pensionsordning.

En nyoprettet stilling, hvor du har rig mulighed for at kunne sætte dit eget præg på indholdet.

Lyder ovennævnte interessant for dig, så send din ansøgning og CV til Økonomichef Louise Balling på lb@bilhusetelmer.dk.

Vi fjerner opslaget så snart den rette kandidat er fundet.

>Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 100 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for kr. 300 mill. og sælger omkring 3000 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør. Vi er aktuelt autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Kia, Mazda, Peugeot, Suzuki og Nissan (servicepartner). Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste service og kvalitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vores kunders ønsker og perspektiver.