Karrosseritekniker/Pladesmed/Mekaniker søges til moderne bilhus i spændende udvikling

10 februar 2020

Vi har travlt og søger med tiltrædelse hurtigst muligt en medarbejder til vores karrosseriværksted på Amager. Har du lyst til en afvekslende hverdag fyldt med faglige udfordringer, har du nu muligheden for at blive en del af vores stærke værkstedsteam.

Vi søger en dygtig karrosseritekniker/pladesmed/mekaniker, der sætter en ære i at yde den bedste kundeservice.

Du kan forvente et dynamisk miljø, hvor sparring og kundetilfredshed er i højsædet. Vi arbejder team orienteret og hjælper hinanden i travle perioder.
Hos Bilhuset Elmer får du en stabil arbejdsplads med dygtige kollegaer.

Dine daglige arbejdsopgaver vil primært omfatte udbedring af skader på person-og varebiler.

Dertil er det en fordel, hvis du:
- Kan taksere ved hjælp af Forsi
- Kan supportere værkføreren (ved travlhed og i ferier) og tilrettelægge arbejdet ud fra teamets kompetencer
- Har kendskab til branchens it-systemer fx Autovision, Planner etc.

Du refererer til eftermarkedschefen og samarbejder naturligt på tværs af afdelinger.

Bilhuset Elmer tilbyder gode arbejdsforhold i et positivt arbejdsmiljø med et skarpt fokus på både medarbejder- og kundetilfredshed. Vi har en fri omgangstone og en attraktiv sundhedssikring samt pensionsordning.
Løn efter kvalifikationer.

I vores afdeling på Amager er vi autoriseret forhandler og servicepartner for mærkerne Citroën, Mazda og Suzuki. Vi er inde i en spændende udvikling med gode karrieremuligheder for de medarbejdere, der er med til at folde potentialet ud.

Send din ansøgning til eftermarkedschef Kim Larsen på kl@bilhusetelmer.dk. Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du meget velkommen til at ringe til Kim på 31 68 19 29

 

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 120 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 400 mill. og sælger omkring 3000 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Kia, Mazda, Suzuki og Nissan (servicepartner). Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vores kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.