AUTOLAKERERLÆRLING SØGES – VI MANGLER DIG I VORES TEAM PÅ AMAGER

28 januar 2020

Har du lyst til at uddanne dig inden for bilbranchen og gøre en forskel for kolleger, kunder og samarbejdspartnere? Så har du nu muligheden for at blive en del af en solid virksomhed i vækst med flere mærker og afdelinger. 

Under uddannelsen som autolakerer lærer du alle de teknikker, der skal til for at få jeg flot resultat i forbindelse med lakering af bilen Du lærer desuden at afmontere dele af bilen samt at dekorere og lakere bilen efter kundens behov.

Vi investerer i dig og din fremtid hos Bilhuset Elmer. 
Hos Bilhuset Elmer får du en god uddannelse med fokus på faglig sparring. Vi har et godt arbejdsklima med højt til loftet og kollegaer, der hjælper hinanden i travle perioder. Til gengæld forventer vi, at du er mødestabil og engageret. Hos Bilhuset Elmer, Amager kommer du til at arbejde i et topmoderne bilhus.

Vi er autoriseret forhandler og reparatør af mærkerne Mazda, Citroën og Suzuki. Vi har skarpt fokus på både medarbejder- og kundetilfredshed. Vi tilbyder en stabil arbejdsplads med dynamiske kolleger, løn efter overenskomst, attraktiv pensions- og sundhedsordning.

Vi er inde i en spændende udvikling med gode karrieremuligheder for de mennesker, der er med til at folde potentialet ud.

Send din ansøgning allerede nu til eftermarkedschef Kim Larsen, kl@bilhusetelmer.dk


Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 120 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 400 millioner og sælger omkring 3000 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af mærkerne Citroën, Ford, Kia, Mazda, Suzuki og Nissan (servicepartner). Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vores kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK