PLADE- OG MALERVÆRKSTEDSCHEF SØGES TIL BILHUSET ELMER, AMAGER

10 november 2019

Vores dygtige pladesmede og malere mangler en dirigent. 

Vi søger med lys og lygte efter en erfaren person, der kan stå i spidsen for vores plade- og malerværksted. Du har nu muligheden for at blive en del af en solid virksomhed i vækst med flere mærker og afdelinger.

Vi har forrygende travlt og sætter en ære i at yde øens bedste kundeservice. Vi håber på, at du har erfaring med skadesarbejde og trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver. Du har overblik og en god prioriteringsevne. Som leder er du motiverende og formår at få en god teamånd.

Vi forventer, at du arbejder for en effektiv og planlagt arbejdsdag, Alle vores pladesmede samt malere arbejder meget selvstændigt og vi har brug for dig til at lede og fordele arbejdet på optimal vis.

Dertil er det en fordel, hvis du:
- har kendskab til Citroën, Mazda og Suzuki
- har kendskab til branchens it-systemer fx Autovision, Planner, Autotaks/Forsi etc.

Du vil få ansvaret for styringen af den daglige drift i skadecenteret. Dine primære opgaver vil være ledelse af pladesmede og malere samt sikre optimering af arbejdsgange, besigtigelse af skader inkl. taksering, håndtering af
egne lejebiler samt fakturering. Du skal være med til at sikre et positivt samarbejde og en effektiv planlægning af arbejdet i skadecenteret.

Du referencer naturligt til eftermarkedschefen og samarbejder naturligt på tværs af afdelinger.
Bilhuset Elmer tilbyder gode arbejdsforhold i et positivt arbejdsmiljø med et skarpt fokus på både medarbejder- og kundetilfredshed. Vi har en fri omgangstone og en attraktiv sundhedssikring samt pensionsordning. Løn efter
kvalifikationer.

I vores afdeling på Amager er vi autoriseret forhandler og servicepartner for mærkerne Citroën, Mazda og Suzuki. Vi er inde i en spændende udvikling med gode karrieremuligheder for de medarbejdere, der er med til at folde potentialet ud.

Send din ansøgning til eftermarkedschef Kim Larsen, kl@bilhusetelmer.dk

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du meget velkommen til at kontakte Kim på telefon 31 68 19 29.


Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 120 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 400 millioner og sælger omkring 3000 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af mærkerne Citroën, Ford, Kia, Mazda, Suzuki og Nissan (servicepartner). Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vores kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK